ZGODNA KOLUMBIJKA

Sjećate li je se ovakve: Sofia Vergara izvukla fotografiju staru 20 godina

11.09.2020 u 11:22

Bionic
Reading

Svojim izgledom oduševljava već dugi niz godina, a posebnu pažnju privukla je kao vrlo mlada Kolumbijka kada je tek stigla u SAD 90-ih. Iz Miamija je odselila u Kaliforniju, a tamo su joj se otvorila vrata filmskog biznisa

Sanjala je o tome da postane stomatologica, ali život ju je odveo nekim sasvim drugim putem. Neko vrijeme nakon dolaska u Miami iz rodne Kolumbije, Sofia Vergara radila je kao model. Tih se dana vrlo rado prisjeća, te je sada iskopala staru fotografiju s jednog od golišavih snimanja.

Riječ je o fotografiji snimljenoj 2000. na jednoj plaži u Kaliforniji. Tada 28-godišnja Vergara tek se probijala u Hollywoodu, u koji je dospjela skroz neplanirano.

Vidno mlađa Kolumbijka na fotki je jasno dala do znanja da pršti seksepilom te da ima mnogo toga za pokazati. Bila je i ostala predmet žudnje mnogih muškaraca, a sve zbog svojih atributa, vitkog stasa i egzotičnog latino lica.

Sofiju Vergaru je put do 'Moderne obitelji' i statusa najbolje plaćene TV glumice vodio preko modelinga, reklama i uloga u manje poznatim filmovima i serijama. Ulogu Glorije je dobila 2009., a popularna se ABC-jeva serija prestala snimati u travnju nakon 11 sezona.