nije se svidio mnogima

Objavljen portret Kate Middleton, a fanovi su ljuti: 'Vi se šalite? Pa ovo je dijete crtalo!'

22.05.2024 u 21:00

Bionic
Reading

Nakon što je kralj Charles objavio novi portret, na naslovnici magazina Tatler osvanuo je i omiljene članice kraljevske obitelji kako bi 'odali počast njenoj hrabrosti', dva mjeseca nakon što je princeza od Walesa obznanila da ima rak

Portret je naslikala britansko-zambijska slikarica Hannah Uzor a prikazuje Kate Middleton u bijeloj haljini ispred plave pozadine i temelji se na njezinoj fotografiji iz vremena kada je prisustvovala prvom državnom banketu kralja Charlesa u studenom 2022. godine.

'Naslovnica upotpunjuje kraljevski triptih s novim portretom', istaknuli su iz magazina. No, brojni obožavatelji kraljevske obitelji bili su vrlo kritični prema portretu omiljene princeze.

Telegraphov umjetnički kritičar Alastair Sooke rekao je da je slika 'nepodnošljivo loša'. 'Ovo kao da je dijete nacrtalo', 'Kad je ona postala Azijatkinja?', 'Kakav užasan portret onako prekrasne žene', 'Je li ovo šala?', 'Ma dajte, ovo je grozno! Ne, isprike, u redu je za sedmogodišnje dijete!', pisali su fanovi na društvenim mrežama.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Magazin je, osim portreta princeze, objavio i portrete pokojne kraljice Elizabete II. te kralja Charlesa.

osmijesi i zagrljaji

Posljednji put u javnosti: Kate Middleton i princ William zračili su srećom s djecom

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa