GASI PROFIL?

Objave Selene Gomez o ratu izazvale val kritika, ona sada prijeti brisanjem Instagrama

04.11.2023 u 15:07

Bionic
Reading

Zbog objave o ratu, koju je napisala na svom Instagram Storyju, Selena Gomez našla se na udaru kritika. Iste joj se nisu svidjele, pa zbog toga sada ponovno razmišlja o gašenju Instagram profila

Već je jednom Selena Gomez napravila podužu stanku od Instagrama, no ovoga puta 'prijeti se' da će u potpunosti izbrisati profil i sve to zbog zlih komentara koje je dobila na svoju objavu o ratu između Izraela i Palestine.

'Uzimam pauzu i brišem svoj Instagram. Dosta mi je. Ne podržavam ništa od ovoga što se događa', stajalo je u posljednjem Instagram Storyju, koji je u međuvremenu 'iscurio', no, barem za sada, Selena profil još uvijek nije izbrisala.

Njezina reakcija ne treba čuditi, jer, kako i sama kaže, pogodila ju je cijela situacija oko rata i zbog svega se osjeća loše, prvenstveno jer bi htjela promijeniti svijet. Svjesna je itekako da ništa ne može promijeniti objavom na Instagramu, no to ne znači da je val mržnje, na koji je naletila, bio nužan.

Dušebrižnici su Selenu počeli optuživati da ne čini ništa, odnosno da bi, da to želi, itekako mogla pomoći potrebitima, a potom su je prozvali da pokušava u svemu sebe prikazati kao žrtvu.

  • +6
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES / MONICA SCHIPPER / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Selena Gomez samo je jedna u nizu slavnih osoba koje su zbog svojih stavova o ratu doživjele osudu pojedinaca po društvenim mrežama. Tako su, primjerice, članovi obitelji Hadid - Gigi, Bella i Anwar, kao i njihovi roditelji Mohamed i Yolanda - nakon javnog istupa počeli dobivati prijetnje smrću, zbog čega je Gigi angažirala i osiguranje.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'