bipolarni poremećaj

Selena Gomez iskreno o najtežem razdoblju: 'Dijagnoza mi je olakšala'

05.10.2023 u 17:22

Bionic
Reading

Slavna pjevačica i glumica prošla je kroz teško razdoblje transplantacije bubrega i dijagnoze bipolarnog poremećaja, no najteže joj je bilo nositi se sa zlobnim komentarima

Selena Gomez priznala je kako joj je posjet Australiji tijekom 2018. osjetno narušio zdravlje uslijed stalne pratnje paparazza i novinara te koliko joj je bilo teško nositi se s nerealnim standardima ljepote.

31-godišnja pjevačica je u ožujku te godine posjetila Harbour City tijekom svoje 'Stars Dance' turneje, a paparazzi su je pratili u stopu, fotografirajući je čak i dok se u bikiniju odmarala na jahti, zumirajući njene ožiljke i 'nesavršeno' tijelo.

Sada se prisjetila koliko su joj teško pali zlobni komentari internetskih 'trolova' koji su je na nezamisliv način rugali zbog promjena na tijelu zadobivenih nakon transplantacije bubrega godinu prije.

  • +6
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / PROFIMEDIA

'Mit ljepote postala je opsesija za fizičkom savršenosti u svakom pogledu. Ona koči moderne žene i zarobljava ih u začaranom krugu beznađa, samosvijesti i mržnje prema sebi dok pokušavaju zadovoljiti nerealne kriterije besprijekorne ljepote', rekla je.

Priznala je i koliko joj je teško palo kada je ušla u 20-e godine i kada njeno tijelo više nije bilo u tinejdžerskoj formi.

'Došla bih na set i nijedan komad odjeće ne bi mi odgovarao. Tada mi je postalo jasno da više nemam tijelo tinejdžerke. No, nije mi jasno kako je itko toliko nerealističan da misli da se tijelo žene neće mijenjati kroz godine?', istaknula je i dodala:

CHIC STAJLING

Inspirirala se Parižankama: Selena Gomez u haljini koja osvaja na prvu

Pogledaj galeriju

'Bilo je puno trenutaka kada bih gledala fotografije žena na Instagramu i razmišljala zašto ja tako ne mogu izgledati. Osjećala sam se jako loše.'

Osim što je prošla kroz transplantaciju bubrega, Seleni Gomez je 2020. godine dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

'Bilo mi je strašno teško jer bi mi odjednom dolazila želja da otkažem turneje, no bilo mi je lakše kad sam saznala da je problem u ovom poremećaju i razmjela što mi se točno događa.'