đir po gradu

Obiteljski odmor Tatarinovih: Bloom prvi put na Stradunu, a Maja veselo pozira

30.05.2021 u 21:33

Bionic
Reading

Dolazak toplijeg vremena i pred ljetnu sezonu pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov iskoristili su za obiteljsko putovanje, a sinčića Blooma ovoga puta poveli su sve do prekrasnog Dubrovnika. Maja se na društvenim mrežama pohvalila šetnjom po Stradunu i odmah skupila veliki broj komentara

'Casual Sunday. Tko bi s nama u đir po Gradu?' napisala je uvijek dobro raspoložena Maja kraj nove fotografije na svom Instagram profilu. Odjevena u plave lagane hlače te casual majicu nježno ružičaste boje, Maja je veselo pozirala dok je maleni Bloom spavao u kolicima.

Objavljena fotografije u vrlo kratkom roku prikupila je veliki broj lajkova te komentara, a Maji su se obožavatelji redom javljali kako bi im se rado pridružili u šetnji Stradunom.

Maja je sa suprugom Nenadom i sinom Bloom u Dubrovnik stigla u petak, taman pred vikend, a tom prilikom je svojim pratiteljima pokazala kako je izgledao njihov let avionom. 'Bas kao nekad, fotka prije leta. Ovaj će nam ipak biti posebniji od svih do sada. Mama puca od ponosa, dijete spava k'o beba', napisala je tada Maja uz objavljenu fotografiju.