njezina najveća snaga

Maja Šuput pokazuje nove fotografije svog sina, ali i osobe koja njoj i Nenadu najviše pomaže oko dvomjesečnog Blooma

25.05.2021 u 09:50

Bionic
Reading

Kraljica svadbi često je u svojim medijskim istupima isticala da je jako vezana za roditelje, koji su od početka podržavali njenu glazbenu karijeru. Upravo joj je majka Danica bila najveći oslonac u trenucima nakon što joj je otac Boris Šuput sredinom listopada 2018. godine izgubio bitku s teškom bolešću, a mama joj pomaže i danas oko prvog djeteta

Baka servis, sudeći prema fotografiji koju je pjevačica i voditeljica showa 'Tvoje lice zvuči poznato' objavila na svom Instagram storyju - radi punom parom. Baka Danica, Majina majka pomaže oko malog Blooma koliko god treba i uživa, čini se, u ulozi bake.

Mnogi se slažu kako mladolika majka Danica, koja uz to ima i sličnu frizuru kao Maja, izgledaju kao sestre. Poznato je da su je, kad god bi pjevačica pokazala njezinu fotografiju, obožavatelji zasipali komplimentima. Posebno su ostali oduševljeni njezinim izgledom nakon Majinog vjenčanja u svibnju 2019. godine. Tada je pjevačicu do oltara otpratila upravo Danica u sivoj haljini sa sjajnim detaljima.

Kraljica svadbi je ranije otkrila je kako se njezina majka ozbiljno pripremala za dolazak prvog unuka. 'Za rekreaciju djeteta brinut će se moja mama Danica. Ona se za dolazak prinove u obitelj priprema već devet mjeseci. I to kao da će na svijet doći King Kong, a ne beba. Ona već devet mjeseci marljivo vježba, skinula je svu moguću kilažu, žena je toliko aktivna kao da će dijete odmah nakon poroda krenuti trčati maraton', izjavila je za Jutarnji list.