djeca su sretna

Obiteljska dadilja s prestižnog koledža otkrila što čini Kate Middleton dobrom majkom

10.02.2023 u 14:19

Bionic
Reading

Kate Middleton često se nalazi na tapeti razgovora o roditeljstvu, a mnogi su joj zamjerili Louisovo nestašno ponašanje. Ipak, dadilje koje su surađivale s obitelji imaju samo riječi hvale za omiljenu britansku princezu pa su još jedanput stale u njezinu obranu

William i Kate odgoj svoje djece nisu prepustili baš bilo kome, a s obzirom da odgajaju budućeg britanskog kralja slobodno vrijeme svoje djece ispunili su različitim aktivnostima koje će ih profilirati u dobro odgojenu djecu, no isto im dopustiti da budu djeca. Prinčevi George i Louis i njihova sestra princeza Charlotte, bez obzira na svoje titule, vrlo su opušteni i prisni sa svojim roditeljima. Kada roditelji nisu s njima, tu je njihova dadilja koju je pomno odabrala kraljevska obitelj.

Koledž Norland educira studente o odgoju djece, a roditelji diljem svijeta rado biraju dadilje s prestižnom diplomom ovog fakulteta. William i Kate pažljivo su odabrali Mariju Teresu Turrion Borrallo s užeg popisa kandidata dadilja, a ona je s njima od 2014. godine, kada je George imao tek osam mjeseci.

George, Charlotte i Louis prisni su sa svojim roditeljima, a mnogi se slažu da je Kate u odgoj implementirala ono što je vidjela od svojih roditelja.

Bivša dadilja s koledža Norland Sarah Carpenter otkrila je svoje mišljenje o metodama odgoja koje primjenjuje kraljevski par, ali i zašto se divi Kate Middleton s obzirom na kritike koje je dobila ljetos. Mnogi su zamjerili Louisovo ponašanje tijekom proslave 70. obljetnice kraljevanja kraljice Elizabete II.

'To je tako tužno, tužno je da ljudi vide negativno u tome jer, zapravo, ako ništa drugo, pokazuje savršeno roditeljstvo i čini se da se taj mali dječak osjeća vrlo ugodno da se može tako ponašati', rekla je dadilja Carpenter.

Pojasnila je da se prema vrckavom ponašanju vidi da se djeca osjećaju ugodno u svojoj obitelji, premda je riječ o onoj kraljevskoj. Louis, Charlotte i George na tom svečanom javnom događaju djelovali su kao da im je vrlo ugodno i bili su jako sretni. 

  • +15
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia