sličnost je neupitna

Slika i preslika: Sada je jasno na koga sliči maleni princ Louis

05.02.2023 u 22:38

Bionic
Reading

Kate Middleton oduševila je svoje obožavatelje objavivši sliku iz ranog djetinjstva, a obožavatelji su se složili koliko joj sliči princ Louis

Iako ne dijeli često svoje fotografije iz mladosti, Kate Middleton podijelila je svoju sliku i otkrila kako je izgledala kao beba. Na fotografiji se nalazi s ocem Michaelom, a iza kamere je njena majka Carole. Obožavatelji britanske kraljevske obitelji odmah su primijetili sličnost britanske princeze s njezinim najmlađim sinom.

Slatki trenutak djevojčice s ocem prikazuje Kate kako pruža ručice kako bi dodirnula lice svog oca. Intimna fotografija objavljena je kako bi promovirala svoju kampanju 'Shaping Us'. U opisu je napisala kako su lica najbolje igračke za djecu, aludirajući na to koliko je odnos s roditeljima bitan pri odrastanju.

Uz to je napisala kako se nada da će mnogi razmisliti o tome da se pridruže u dijeljenju slika iz djetinjstva kako bi se potaknuli razgovori o važnosti koje imaju roditelji.

Mnogi se nisu mogli načuditi koliko Kate i maleni princ Louis sliče.

'Mislio sam da je to princ Louis!', napisao je jedan obožavatelj, a jedan se našalio da izgledaju kao blizanci.

  • +12
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ARTHUR EDWARDS, CHRIS JACKSON/WPA POOL I TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA