posebni trenutci

Obitelj Matanić u slavljeničkom duhu: 'Koliko sreće i života unese ovaj svemirac čim se negdje pojavi'

12.06.2020 u 14:05

Bionic
Reading

U domu domaće kazališne glumice Helene Minić Matanić i supruga, filmskog redatelja i scenariste, Dalibora Matanića, proteklog vikenda obilježavio se veliki dan. Njihov sinčić Max proslavio je svoj treći rođendan, a raznježeni tata iskoristio je priliku da mu čestita preko društvene mreže

'Koliko sreće i života unese ovaj svemirac čim se negdje pojavi. Kad se usporedimo s njim, mi smo kao klinci vjerojatno djelovali kao mamurni penzići na kruzeru. Sretan ti 3. rođendan MAX, tvoji Neo, Lola, mama i tata', napisao je nježnu poruku svom mezimcu Dalibor Matanić. Objavio je i njegovu neodoljivu fotografiju na kojoj se vidi kako je mali Max pravi 'miks' mame i tate.

Podsjećamo, Helena Minić i Dalibor Matanić vjenčali su se 6. prosinca 2014. nakon šest mjeseci veze. Vjenčanje su upriličili u Istri u crkvi Sv. Foške nedaleko od Vodnjana. Imaju i sinčića Nea, koji ima je stigao početkom prosinca prošle godine i četverogodišnju kći Lolu.

View this post on Instagram

triptih🧡💙❤️

A post shared by Dalibor Matanic (@dalibormatanic) on

Glumačko-redateljski par, uspješno balansira poslovne i roditeljske obaveze, a za to je zaslužna dobra organizacija i dobra volja, kako je ranije izjavila glumica. Sve bi bilo neizvedivo i bez none i bake. Kao roditelji su oboje podjednako 'mekani' i popustljivi, ali se isto tako, oboje trude biti i autoritativni, otkrila je glumica koja je s filmskim redateljem u braku od 2014. godine.