NEMA VIŠE GEMIŠTA I PELINKOVACA

O zdravlju popularnog voditelja ne brinu samo kolege: Evo s čim su Šprajca počastili prijatelji

10.01.2020 u 19:02

Bionic
Reading

Nakon doživljenog srčanog udara krajem studenog prošle godine urednik i voditelj RTL Direkta završio je u bolnici gdje mu je ugrađen stent. Uz redovitu tjelovježbu i biranu prehranu život mu se polako vraća u normalu pa se u petak našao s prijateljima koji itekako misle na njegovo zdravlje

Slučajno ili namjerno, prijatelji su za druženje s popularnim voditeljem u centru grada odabrali ugodtiteljski objekat čija se gastronomska ponuda ne može baš svesti pod nazivnik 'zdrave prehrane', barem što se zdravlja krvožilnog sustava tiče.

No pravi se prijatelji prepoznaju u nevolji, a da je Zoran Šprajc imao sreću okružiti se upravo takvima pokazali su svojom nesebičnom gestom, potrudivši se da ni on ne ostane gladan.

'Nekad smo se petkom u birtiji častili gemištima i pelinkovcem, danas evo, runda prokulica za sve! Izraz lica samo potvrđuje koliko je to veliko veselje...', komentirao je Šprajc u svom stilu provokaciju dragih prijatelja.

Ne brinu o zdravlju popularnog voditelja samo prijatelji pa ga je nakon izlaska iz bolnice na kućnu njegu dočekala košara puna povrća koju su mu poslali kolege s RTL televizije.

Šprajc se tom prigodom od srca zahvalio svima i poručio da se vraća na posao čim isprazni košaru, što će potrajati.

Današnja objava o brižnoj gesti prijatelja pokazala je kako se o njegovom zdravlju brinu i pratitelji na Instagramu pa su nesebično podijelili svoje omiljene tehnike kuhanja i namirnice koje se savršeno sljubljuju s prokulicama, uz koje osim badema, navodno odlično ide i teletina ispod peke.

Neki su na stolu uočili i bocu piva, ali takve se stvari događaju i velikim televizijskim produkcijama na setu, pa kako ne bi jednom televizijskom voditelju u opuštenom druženju s prijateljima.

Uostalom, kad se na njegovom tanjuru ili stolu nađe nešto sumnjivo i kompromitirajuće, Šprajc uvijek ima logično obješnjenje zašto je tako.