O POVRATKU NA TV

Zoran Šprajc: 'Vraćam se na posao čim ispraznim košaru, al' bojim se, potrajat će'

06.12.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Urednik i voditelj RTL Direkta prije nešto više od tjedan dana završio je na hitnoj operaciji nakon što je doživio srčani udar. Nekoliko dana oporavljao se u bolnici, a onda je stigao na kućnu njegu te je sada putem društvenih mreža pokušao dočarati kada će se vratiti pred kamere

'I sad ti nemoj ozdraviti... Dođem doma s fitnesa (bez brige, samo šetnja trakom) i zateknem košaru prepunu zdravlja, od karfiola do artičoke, od šipka do kelja', započeo je novu objavu na Instagramu Zoran Šprajc svojim brojnim obožavateljima koji su ostali zabrinuti nakon njegove hitne operacije prije nešto više od tjedan dana.

Nakon što je doživio srčani udar Šprajc je hitno hospitaliziran u KB-u Dubrava, gdje su mu ugradili stent, odnosno proširili sužene krvne žile srca. Nekoliko dana bio je na intenzivnoj njezi, a sada se vratio kući te će se do daljnjeg odmarati.

Njegovi dragi kolege s RTL televizije pokazali su mu koliko im nedostaje i koliko se brinu o njegovu zdravlju te mu na kućnu adresu poslali košaru punu povrća i voća.

'A'l budimo iskreni, nitko nije ozdravio od artičoke, al' od ljubavi, brige i pažnje bogme jest! Hvala na košari svega toga mojim predragim drugovima i drugaricama, suborcima, kolegama, damama i gospodi, jednim i jedinstvenim RTL-ovcima! Vi ste moje drugo srce. P.S. Vraćam se na posao čim ispraznim košaru, al' bojim se, potrajat će', zaključio je simpatični 51-godišnjak.