cannes 2017.

O ovome svi govore: Monica Bellucci u strastvenom poljupcu s kolegom

18.05.2017 u 09:58

Bionic
Reading

Prikazivanjem filma 'Ismaelovi duhovi', s Marion Cotillard i Charlotte Gainsbourg, otvoren je jubilarni 70. filmski festival u Cannesu. No da ni ovo otvorenje ne bi prošlo nezamijećeno, pobrinula se glumica Monica Bellucci, kao domaćica festivala, koja je uhvatila za kosu 14 godina mlađeg kolegu Alexa Lutza i strastveno ga poljubila

Uz već tradicionalni glamur za crveni tepih, ovogodišnji jubilarni, 70. filmski festival u Cannesu započeo je uz pojačane mjere sigurnosti.

Lokalne vlasti zbog serije terorističkih napada odlučile su uvesti dodatne mjere, stoga je povećan broj naoružanih policajaca i vojnog osoblja, zabranjeno je snimanje dronovima, a postavljen je i niz barijera uz poznatu šetnicu. Osim toga, lokalnoj je policiji prvi put odobreno nošenje pištolja.

  • +4
Monica Bellucci na otvorenju filmskog festivala u Cannesu Izvor: Reuters / Autor: ERIC GAILLARD

No ostavimo po strani zbivanja iza kulisa 70. filmskog festivala i vratimo se na crveni tepih, na kojem je zablistala i domaćica ovogodišnjeg otvorenja Monica Bellucci te se svim silama potrudila da svoj posao odradi sa stilom i da ostane zapamćena.

Popevši se na pozornicu s 14 godina mlađim kolegom Alexom Lutzom, u jednom ga je trenutku čvrsto uhvatila za kosu, nagnula i strastveno poljubila. Bio je to trenutak o kojem maštaju brojni muškarci diljem svijeta, a koji se ostvario Lutzu. Ukoliko i zaboravi kako je to izgledalo, ne mora se brinuti jer su sve uhvatile brojne kamere i fotoaparati.

Strastveni poljubac Monice Bellucci i Alexa Lutza Autor: Youtube