TALIJANSKA DIVA

Kad se pojavi Monica Bellucci, svi padaju u drugi plan

16.05.2017 u 10:22

Bionic
Reading

Obožavana zbog prirodne ljepote, talijanska diva Monica Bellucci sa stilom je sletjela na jug Francuske uoči glamuroznog filmskog festivala u Cannesu

Na 70. izdanju filmskog festivala u Cannesu, Monica Bellucci nastupa kao voditeljica svečanog otvorenja, a tim povodom viđena je u zračnoj luci u Nici u kojoj ju je tradicionalno dočekalo mnoštvo fotografa.

Klasičnu ljepotu 52-godišnja Monica u posljednje vrijeme često voli naglasiti elegantnim odjevnim komadima, kojih ni ovaj put nije nedostajalo. 

Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Za putovanje sa stilom Monica je odabrala crni kombinezon opuštena kroja koji je uspjela istaknuti remenom s detaljem zakovica.

Laskav kroj kombinezona maštovitih rukava i decentnog dekoltea pokazao se punim pogotkom, a putno izdanje zaokružila je vrtoglavo visokim štiklama, sunčanim naočalama velikih okvira i skupocjenim primjerkom torbe.

Objavu dijeli 400M2 (@400m2)

Riječ je o hobo modelu torbe imena Dionysus koji potpisuje modna kuća Gucci, a stiže s vezenim detaljem tigrovih glava i prepoznatljivom kopčom dvoglave zmije. Ovaj model u prodaji se nalazi po cijeni višoj od 22 tisuće kuna.

'Nisam osoba koja će se probuditi u šest sati ujutro kako bi išla u teretanu. Kada poželim poraditi na liniji, samo nekoliko dana smanjim konzumaciju tjestenine. Iskreno govoreći, obožavam jesti torte i tjesteninu uz čašu dobrog vina i cigaretu', svojedobno je izjavila talijanska diva.