rođen u zmijavcima

O njemu se govori: Markantni trener Hajduka, Mislav Karoglan, mnogim je ženama zapeo za oko

02.11.2022 u 13:52

Bionic
Reading

Kad se Hajduk pozdravio s Valdasom Dambrauskasom, na njegovo je mjesto na trenerskoj poziciji zasjeo Mislav Karoglan. Bivši napadač Zrinjskog i Širokoga Brijega, relativno nepoznat ljubiteljima nogometa izvan dalmatinskog podneblja, svojom je pojavom zaintrigirao mnoge dame

Mislav Karoglan rođen je 1982. godine, a u dosadašnjoj je karijeri nastupao za Kamen Ingrad, Zrinjski, Hapoel Nazaret, Široki Brijeg i Žilinu. Među ostalim je imao izlet u slovačku ligu te igrao za Singapore Armed Forces FC, a 2018. dobio je nagradu za najboljeg trenera Dalmacije. Dolazi iz sportske, nogometne obitelji, a talent za nogomet imaju i njegova dva brata, Marijan i Ante.

'Obitelj je u mom životu na prvom mjestu', izjavio je trener ranije. A isto je nedavno potvrdio i sportski direktor Croatije iz Zmijavaca, Svetimir Mrkonjić. Naime sportski direktor Croatije iz Zmijavaca otkrio je da je Karoglan bio krasno dijete, odlikaš, a nazvao ga je i jednim od najvećih talenata na ovim prostorima. Samozatajni trener otac je jednogodišnjeg sina, no ništa se ne zna o njegovoj izabranici.

Da se primijetiti i Karoglanov elegantan stil odijevanja na terenima, na koji nismo navikli od 'starijih' trenera, a već se naveliko govori o tome da je dolaskom na klupu Bilih s trona ljepote 'srušio' bivše izbornike Slavena Bilića, Niku Kovača i Igora Tudora.

  • +3
Mislav Karoglan Izvor: Cropix / Autor: Branimir Boban / CROPIX