ŠOKIRANA I SLOMLJENA SRCA

O kanibalskom skandalu otuđenog supruga Armieja Hammera oglasila se shrvana supruga Elizabeth Chambers

01.02.2021 u 23:31

Bionic
Reading

Supruga glumca Armieja Hammera, koji je prošlog mjeseca dospio na stup srama zbog tvrdnji njegovih bivših partnerica da ima kanibalske sklonosti, napokon se izjasnila o ovom skandalu koji je zgrozio svijet

'Tjednima pokušavam obraditi sve što se dogodilo. Šokirana sam, slomljena srca i shrvana. Unatoč slomljenom srcu, slušam i nastavit ću slušati i educirati se o tim osjetljivim stvarima', napisala je Chambers u izjavi, koju je podijelila na Instagramu uz fotografiju s Kajmanskih otoka.

'Nisam shvaćala koliko ne znam. Podržavam bilo koju žrtvu napada ili zlostavljanja i molim svakoga tko je iskusio ovu bol da potraži pomoć, koju ona ili on trebaju za izlječenje', piše dalje u izjavi Chambers.

  • +5
Armie Hammer, Elizabeth Chambers Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Osim ove objave na Instagramu, Chambers kaže kako ne misli više komentirati navodne radnje svoga otuđenog supruga, jer se mora usredotočiti na njihovu djecu Harpera i Forda.

'Hvala vam na svoj ljubavi i podršci, a unaprijed vam hvala i na vašoj daljnjoj dobroti, poštovanju i pažnji prema našoj djeci i meni dok tražimo način kako nastaviti dalje', zaključuje svoju izjavu Chambers.

Na Hammerov skandal Chamber se do sada tek kratko osvrnula prošloga tjedna kad je čula da se njegovi bivši redatelj i kolega glumac, Luca Guadagnino i Timothée Chalamet ponovno okupljaju za snimanje filma o stvarnim kanibalima.

'Bez riječi', napisala je Chambers koja je tijekom ljeta podnijela zahtjev za razvod od Hammera.

U siječnju je više žena optužilo Hammera za seksualno i emocionalno zlostavljanje. Njegova bivša djevojka Courtney Vucekovich je tvrdila da je postao 'opsesivan' te se počela bojati za svoju sigurnost, pogotovo nakon navodnih tvrdnji da ju želi 'roštiljati i jesti'.

Drugoj bivšoj djevojci, Paige Lorenze, Hammer je navodno nožem urezao slovo 'A' kraj vagine, a s ciljen označavanja nanosio joj je i modrice.