ELIZABETH CHAMBERS

Nakon cijelog skandala sa kanibalizmom, bivša supruga glumca Armieja Hammera samo želi normalan život

26.01.2021 u 16:06

Bionic
Reading

Detalji o privatnom, ljubavnom životu njezinog bivšeg supruga, glumca Armieja Hammera, s kojim ima i dvoje djece, a koji su uključivali i kanibalizam, isplivali su u javnost, a Elizabeth Chambers trudi se 'ostati normalna'

Sve što trenutno želi Elizabeth Chambers je krenuti dalje i čim prije zaboraviti na cijeli skandal u koji je uključen njezin bivši suprug, glumac Armie Hammer, ponajviše zbog njihovo dvoje djece, šestogodišnje Harper i četverogodišnjeg Forda. Upravo sa svojom djecom Elizabeth se skrasila na Kajmanskim otocima, daleko od cijele medijske pompe.

'Ona još uvijek ne razmišlja o povratku u Los Angeles. Život je za nju trenutno na Kajmanskim otocima s djecom. Ona o svemu čita baš kao i ostatak svijeta i trudi se zadržati smirenost. Radi sve što može kako bi njezina obitelj i dalje normalno fuknkcionirala', otkrio je izvor blizak Elizabeth Chambers, dodavši kako se na Kajmanskim otocima nalazi i sam glumac Armie Hammer.

Prije negoli je stigao tamo, svoj je dolazak najavio i to neumjesnim videom na svom privatnom Instagram profilu, objavivši snimku na kojoj se u jednoj sceni na hotelskom krevetu nalazi nepoznata žena odjevena u seksi donje rublje, a kojoj se Hammer obraća kao 'Miss Kajmanskih otoka'.

  • +5
Armie Hammer, Elizabeth Chambers Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ta snimka izazvala je veliku buru na otocima, nakon čega se glumac ispričao i potvrdio kako dotična dama i njegova izjava nemaju apsolutno nikakve veze s natjecanjem za Miss.

No, nije samo to uzburkalo javnost i unijelo nemir u život njegove sada već bivše supruge Elizabeth Chambers, od koje se rastao u srpnju prošle godine. Podsjetimo, Armie Hammer našao se u središtu skandala zbog svojih seksualnih maštarija, a koje navodno uključuju i kanibalizam.

To je potvrdila njegova bivša djevojka Paige Lorenze, koja tvrdi kako je glumac u periodu od kolovoza do prosinca prošle godine, u doba koje su proveli zajedno, želio pronaći liječnika koji bi joj odstranio najdonja rebra koja želi dimiti, skuhati i pojesti, tvrdeći kako joj ona zapravo ne trebaju.

Uz to je na njezinom tijelu urezao i prvo slovo svoga imena, čime se kasnije hvalio svojim prijateljima. Priču Paige Lorenze potvrdila je i Courtney Vucekovich, koja se također neko vrijeme viđala s glumcem i koja je potvrdila da voli sadizam. Nakon prekida obje su žene morale potražiti profesionalnu pomoć.

Sam glumac sve je te optužbe negirao, a njegova bivša supruga još uvijek nije ispričala svoju stranu priče.