laskavo i ženstveno

Najpoželjnija boja sezone: Kraljica Rania nosi haljinu za kakvom bi se okrenula i Kate Middleton

15.05.2023 u 11:31

  • +3

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: Royal Hashemite Court / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania zablistala je na diplomi svoje kćeri Salme, i to u elegantnom kompletu obojanim u osvježavajućem tonu sezone. Time je potvrdila da će nježna nijansa žute biti itekako poželjan izbor ovog proljeća

Kraljica Rania tijekom krunidbe kralja Charlesa u Londonu je pokazala niz sjajnih i prije svega elegantnih stajinga. Prvo je tu bila haljina u boji čokolade s gumbima, a nakon toga je vitku figuru ženstvenom kreacijom u pastelnoj žutoj boji.

Svoj besprijekoran modni stil pokazala je na Arheološkom fakultetu Sveučilišta Južna Kalifornija prilikom dodjele diplome njezine 22-godišnje kćeri Salme. Tom kombinacijom Rania je potvrdila pastelno žutu kao jedna od najlaskavijih i trendi boja sezone.

Rania, koja nije krila koliko je ponosna na svoju kćer, blistala je u dvodijelnom kompletu nježne limeta žute nijanse koji se sastojao od lepršave bluze klasičnog kroja i asimetrične pencil suknje visokog struka. Remenom od istog materijala i boje dodatno je istaknula struk. Dizajn ove ženstvene i elegantne haljine, koja bi vrlo lako zapela za oko i Kate Middleton, potpisuje američki dizajner Brandon Maxwell.

PRIVLAČILA POGLEDE

U pastelno žutoj: kraljica Rania istaknula je vitku figuru ženstvenom kreacijom

Pogledaj galeriju

Stajling je upotpunila pomno biranim dodacima– malom Saint Laurent torbicom u boji burgundca te Dior prošaranim salonkama. Vrlo jednostavno i lako, a opet tako dojmljivo i efektno. Kraljica Rania još jednom je dokazala da ju je, kada su klasika i elegancija, uz primjese trenda u pitanju, jako teško nadmašiti.

Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: DANNY LAWSON / PA IMAGES / TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA