POZDRAV JE KRIV ZA SVE

Novo iznenađenje Lindsay Lohan, glumica prešla na islam?

19.01.2017 u 09:14

Bionic
Reading

Kad je u pitanju 30-godišnja američka glumica Lindsay Lohan, iznenađenja nikad dosta, a posljednje koje je priuštila svojim obožavateljima poručuje kako je prešla na islam. Naime obrisala je sve fotografije s Instagrama i ostavila poruku odnosno pozdrav muslimanskih vjernika 'Alaikum Salam' (Mir s vama)

Skandali u kojima je bila glavna zvijezda posljednjih deset godina bilo je bezbroj  - ovisnost, ljubavna razočaranja, bankrot, svađe u obitelji, nema toga što nije snašlo danas 30-godišnju Lindsay Lohan. Glumica vrlo dobro zna kako privući pažnju javnosti, a posljednji način koji je odabrala muslimanski je pozdrav na njezinom profilu na Instagramu zbog kojeg su mnogi američki mediji posumnjali da je prešla na islam.

Obrisala je i sve svoje fotografije i videe, a njezina majka tvrdi da o vjerskom preobraćanju nema govora već da je njezina kći htjela samo napraviti pauzu od društvenih mreža. Lohan je 2015. snimljena u New Yorku s Kuranom u ruci, a netom nakon toga susrela se sa sirijskim izbjeglicama. Na turskoj televiziji kasnije je objasnila zašto je nosila Kuran.

'U životu sam iskusila mnogo teških trenutaka, a prijatelj koji je uvijek bio uz mene porijeklom je Saudijac. On mi je dao Kuran koji sam čitala, proučavala, učila i uspjela otvoriti jedna nova vrata u svom duhovnom razvoju', rekla je tada glumica.