S OBITELJI

Novi život na novoj adresi: Ida Prester sa suprugom donijela važnu odluku i preselila u Zagreb

14.07.2020 u 13:24

Bionic
Reading

Odluku koju je, u dogovoru sa suprugom Ivanom Peševskim, donijela početkom 2020. godine, sada je i sprovela - njezina mala, četveročlana obitelj, nakon godina života u Beogradu, doselila je u Zagreb, gdje će živjeti u idućem periodu

Voditeljica i pjevačica Ida Prester sa suprugom Ivanom Peševskim i sinovima Riom i Rokom, nakon nekoliko godina života u Beogradu, kojeg svi obožavaju, preselili su u Zagreb. Odluku o preseljenju donijeli su još početkom godine, tada ni ne sluteći da će se u narednim mjesecima svega izdogađati. Njihov dogovor je od početka zajedničkog života bio da će se njihov život izmjenjivati između njegovog Beograda i njezina Zagreba, pa su sada sve to i sproveli u djelo.

I dok Ida Prester priprema projekt s voditeljicom Mijom Kovačić, poduzetnik Ivan Peševski već je otvorio tvrtku.

'Još od Rokovog rođenja imam dogovor s mojim Vanijem da će nam se baze izmjenjivati. Šest godina smo proveli u Beogradu, bome sam se naputovala. Sad je došlo vrijeme za Zagreb. Za oboje je puno praktičnije da smo s djecom tu. Što ne znači da iz Zagreba nećemo često ići za Beograd. Meni je ostatak benda tamo, mužev restoran, djed i baka s muževe strane, hrpa prijatelja, mala sestrična Dea za koju su Roko i Rio jako vezani..', otkrila je za Gloriu.hr Ida Prester.

Hoće li život u Zagrebu biti tek privremeni, još uvijek nisu donijel odluku, a najviše ju veseli što je sada napokon bliže svojim roditeljima. Kako je rekla, brat joj živi u Stockholmu, pa su i roditelji ostali sami.

'Roko čim ugleda baku prelazi na čisti purgerski, tako starinsko zagrebački ni sa mnom ne priča. Klincima je stvarno svejedno, bar zasad. Toliko su proveli vremena već u Zagrebu da imaju svoju ekipu, malog susjeda Davida od kojeg su nerazdvojni, omiljeni parkić u Dalmatinskoj ulici.. Zagreb je njihov grad, kao i Beograd.'

Kako je rekla, njihova odluka nema nikakve veze s trenutnim događanjima u Beogradu, jer su još početkom godine u vrtiću koji pohađaju Roko i Rio najavili da dječaci neće dolaziti do ljeta, u potpunosti nesvjesni što će se sve u međuvremenu izdogađati.

'Glavu gore, kad padnemo, odmah na noge i guraj dalje. Moja omiljena rečenica je - tko te pita? Imaš djecu, imaš odgovornost, ti si im uzor, tko te pita je l' možeš ili ne možeš - moraš! Moramo smisliti skroz nove strategije, učiti nove stvari, prekvalificirati se, preseliti se.. Nitko nije prestar za nov početak', poručila je Ida Prester, koja je puna dva mjeseca beogradske stroge karantene provela sa suprugom i sinovima unajmila kućici na planini Rudnik.