O ŽIVOTU NA SELU

Ida Prester se šali na svoj račun: Dok ovo sve prođe, djeca će mi musti krave, šišati ovce i orati njivu'

12.05.2020 u 13:20

Bionic
Reading

Simpatična glazbenica i voditeljica tijekom izolacije sa suprugom Ivanom Peševskim i dvojicom sinova Rokom i Rijom povukla se na planinu Rudnik blizu Beograda u kojem živi već dugi niz godina. U seoskom ozračju grijala se na drva, pralo posuđe na ruke. Ondje je savladala i neke vještine, a kako se čini i njezini mezimci isto tako

Multitalentirana glazbenica, poznata po djelovanju u grupi Lollobrigida na Rudniku je posjećivala seosku farmu Vesela livada na kojoj su njezina djeca uživala u druženju sa životinjama. 'Dok ovo sve prođe, djeca će mi musti krave, šišati ovce i orati njivu. Nismo još naučili čitati, ali smo dobro iskoristili ovu karantenu', duhovito je Ida Prester opisala fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Idi koja se brzo adaptirala na seoske uvjete, boravak van grada bio je prezabavan. 'Sinoć sam prvi put pomuzla kozu', podijelila je i taj trenutak sa svojim pratiteljima.

Ona i njezin suprug Ivan, inače poduzetnik, poslovne obaveze obavljali su online i putem telefona. Ida je bila i glazbeno aktivna te je snimila novu pjesmu 'Dodir', kao i prateći video spot.

'Puno prijateljstava sam zanemarila. Imam pet najboljih prijatelja u Zagrebu i isto toliko u Beogradu. Ne mijenjam sastav već desetak godina. Uz razne suradnike, ekipu iz benda i hrpu površnih susreta to mi je maksimum koji si mogu priuštiti', izjavila je nedavno za tportal.

Izvor: Društvene mreže