prelijepa glumica

Turska Angelina Jolie iz serije 'Ulica sjećanja' nekad je radila kao prodavačica i konobarica

29.02.2024 u 06:01

Bionic
Reading

Nježnu, ambicioznu i lijepu odvjetnicu Zejnep gledatelji su odmah zavoljeli u seriji koja se trenutno emitira na Novoj TV. Utjelovila ju je poznata turska glumica Irem Helvacioglu

Irem Helvacioglu rođena je u Njemačkoj 1990. Glumačko obrazovanje stekla je u Müjdat Gezen Art Centru. Njezin djed je Albanac iz Soluna, a prvi put pojavila se pred publikom u televizijskoj seriji o policiji u Ankari. Uspjela je postati jedna od najpopularnijih glumica posljednjih godina sudjelujući u važnim projektima, među kojima su filmovi 'Organik Ask Hikayeleri' (2017.) i 'Kizim ve Ben' (2018.).

Jedno vrijeme radila je i kao prodavačica i konobarica. 'Poslije završetka srednje škole radila sam kao konobarica u kafiću, zatim kao blagajnica u trgovini, a radila sam i kao prodavačica. To vidim kao iskustvo. Željela sam izaći iz svoje zone komfora, otkriti kako da razgovaram s ljudima da se mogu boriti, uključiti u život. Otišla sam na školovanje, a vlasnik kafića mi je rekao: 'Ovo je tvoj dom, uvijek se možeš vratiti'', prisjetila se glumica koju zbog atraktivnog izgleda mnogi nazivaju turskom Angelinom Jolie.

Kako u seriji 'Ulica sjećanja', tako i u privatnom životu, sudeći prema fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, Helvacioglu ima istančan modni ukus.

Irem Helvacioglu Izvor: Profimedia / Autor: Philippe FARJON / KCS Presse / Profimedia