NETIPIČNA ULOGA ZA DALMATINCA

Novi, veliki uspjeh Gorana Višnjića: Dobio je ulogu povijesne ličnosti u Netflixovoj seriji koju obožava cijeli svijet

08.06.2022 u 09:13

Bionic
Reading

Hrvatski glumac kojeg je publika upoznala i zavoljela kao doktora Luku Kovača u seriji 'Hitna služba', bit će u još jednoj megauspješnoj seriji 'Vikinzi: Valhala'

Goran Višnjić je tu veliku vijest podijelio s ostatkom svijeta na svom Instagram profilu, a uz objavu je napisao: 'Ovo će biti zabavno. Jedva čekam'.

Debitirajući u trećoj sezoni, Višnjić će utjeloviti lik Erika Crvenog (Erik the Red), legendarnog vikinškog oca Leifa Erikssona i Freydis Eriksdotter koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj, piše Deadline.

Inače, 'Vikinzi: Valhala' su jedna od najpopularnijih serija na Netflixu. Povijesnu dramsku seriju kreirao je Jeb Stuart za Netflix kao nastavak 'Vikinga', koje je stvorio Michael Hirst. Kada je u veljači ove godine izašla prva sezona, zabilježila je veliku gledanost u 90 zemalja diljem svijeta. Snimanje treće, finale sezone počelo je u Irskoj početkom svibnja, a očekuje se da bi se trebalo završiti u listopadu. U seriji glume Leo Suter, Frida Gustavsson, Sam Corlett, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes i Caroline Henderson.

Goran Višnjić Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX