DOBRO STARI

Privatno ili poslovno: Goran Višnjić posjetio Hrvatsku, svi komentiraju njegov imidž koji već neko vrijeme 'fura'

06.04.2022 u 17:52

Bionic
Reading

Domaći glumac s uspješnom inozemnom karijerom boravio je u Zagrebu gdje je sudjelovao na Američko-hrvatskom forumu povodom 30. godišnjice američko - hrvatskih diplomatsko gospodarskih odnosa

Goran Višnjić na radost brojnih prijatelja i obožavatelja stigao je u Zagreb. Slavni Šibenčanin koristi svaku priliku kako bi došao u domovinu i posjeti svoju obitelj i prijatelje te riješio poslovne obaveze.

Najčešće smo ga navikli viđati uredno obrijanog i ošišanog no na događaju u Zagrebu se pojavio s nikad gušćom bradom za koju je ranije na društvenoj mreži već dobio mnoge komplimente. Svi se slažu u tome da s godinama izgleda sve bolje.

Inače Višnjić je prije nekoliko dana bio u Sloveniji kako bi podržao globalni pokret za spas tla Svjesni Planet - Spasimo tlo. Zadnji put je bio u Hrvatskoj u veljači ove godine, kada je došao u posjet roditeljima u Šibeniku i kćeri Lani Lourdes. Svoju bogatu karijeru posljednjih dvadesetak godina gradio je u Hollywoodu, gdje se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji 'Hitna služba'. Prošle se godine iz Kalifornije s obitelji preselio u Veliku Britaniju.

  • +2
Goran Višnjić Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL