JEDNA OD NAJLJEPŠIH HRVATICA

Novi poslovni pothvat naše glumice: Odlučila je kreirati i brend odjeće za trudnice i bebe

25.08.2022 u 19:54

Bionic
Reading

Zvijezda domaćih serija najveću popularnost je stekla zahvaljujući ulozi u mjuziklu 'Stella' koji se 2013. prikazivao na Novoj TV. Sve je osvojila iznimnim glasom i glumačkim nastupom, a u ožujku se naveliko pisalo o njezinoj voditeljskoj ulozi u magazinu 'Una, due, tre' na Una televiziji. Sada je najavila novi poslovni projekt. Baca se u modne vode

'Za sve curke, mamice i trudnice. Pamučne i najslađe spavaćice za najljepše noći i još ljepša jutra. Za prve trenutke s bebicom kao najljepši poklon trudnicama', otkrila je Sementa Rajhard na Instagramu, a otvorila je i još jedan profil 'Spavaćice Sementa'.

'Dizajnerica branda-Sementa Rajhard, uz glumu i pjevanje odlučila je kreirati i brend odijeće za trudnice i bebe', stoji ondje i u opisu piše da su 'sto posto pamuk' i 'limited edition'. Inače, taj je prijekt najavila još u svibnju prošle godine. 'Sretna sam i ponosna što je moja ideja izašla u djelo', napisala je tada,a brojni pratitelji su je podržali.

Podsjetimo, Rajhard se u javnosti prvi puta pojavila 2009. godine kad je sudjelovala u showu 'Hrvatska traži zvijezdu', a 2013. godine je dobila glavnu ulogu Jasmine u seriji 'Stella'. Godine 2017. je utjelovila lik Emine u popularnoj seriji 'Čista ljubav'. U sinkroniziranoj verziji Diznijevog animiranog filma 'Snježno kraljevstvo' dala je glas glavnom liku, Ani.

Inače, na intimnoj ceremoniji 2019. udala za građevinskog poduzetnika Vanju Brundulu što je tajila do prosinca 2020. (prije toga su skupa bili 6 godina), a kruna njihove ljubavi je bilo rođenje kćerkice Stelle. Svojedobno je otkrila koliko ju je majčinstvo promijenilo te je istaknula da je 'najnježnija majka na svijetu'.

  • +2
Sementa Rajhard Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Sementin obiteljski posao je 2020. godine godine zbog pandemije koronavirusa zabilježio pad prihoda od 90 posto. Riječ je o obiteljskom lunaparku. 'Užas. Od rada obiteljske firme živi obitelj od pet radnik koji su kao članovi obitelji. Računi i dalje stižu, razna potraživanja, hrana i preživljavanje zapravo...da ne nabraja', napisala je tada Rajhard.