UŽIVA U ULOZI MAJKE

Dva tjedna nakon poroda Sementa Rajhard uživa u prvoj šetnji sa svojom kćerkicom

28.04.2020 u 15:30

Bionic
Reading

Domaća glumica i pjevačica Sementa Rajhard sredinom travnja na svijet je donijela svoje prvo dijete, kćerkicu kojoj je nadjenula ime Stella. Mlada mama sada je pokazala kako se snalazi u novoj ulozi

Sementa Rajhard i njezin zaručnik, građevinski poduzetnik Vanja Brundula prije dva tjedna po prvi su puta postali roditelji. Zgodna glumica koja je javnosti poznata po ulozi u seriji 'Stella' i 'Čista ljubav' rodila je djevojčicu.

Simbolično, svojoj je kćerkici odlučila dati ime Stella.

Kroz nekoliko objava Semeta je pokazala kako se snalazi s malenom bebicom, a sada je na red došla i prva zajednička šetnja po rodnom kraju.

‘Prva šetnjica’, napisala je ispod objave na kojoj gura bijela kolica u kojima bezbrižno spava njezina princeza. Novopečena mama za šetnju se uspjela i dotjerati. Odjenula je traperice, bijeli cardigan i velike retro sunčane naočale.

‘Sad sam mama i imam svo vrijeme svijeta za moju princezu i presretna sam i sama sebi se smijem kad se sjetim kako sam razmišljala, i što mi je bilo najvažnije ali opet, tada je to bilo tako i neka je’ otkrila je nedavno poznata brineta te objasnila da je uloga majke upotpunila njezin život.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💟

Objavu dijeli Sementa Rajhard (@sementa_rajhard)