vole se javno

Novi par u Hollywoodu: Sin Seanna Penna zaljubio se preko ušiju u kćer slavne glumice

09.05.2023 u 14:20

Bionic
Reading

Holivudska scena bogatija je za još jedan par - sin Seana Penna i kći Rosanne Arquette potvrdili su svoju romansu i to nizom romantičnih fotgarfija snimljenih u vječno romantičnom Rimu

Na fotografijama koje je objavio Page Six Hopper Penn i Zoe Sidel se ljube, drže za ruke i smiju dok dijele obrok, kupuju te uživaju u prizorima grada u kojem su 2022. godine snimali svoj film 'Signs of Love'.

Vidno dobro raspoloženi, Hopper i Zoe su vrijeme proveli i na intimnom ručku za dvije. Ondje se 29-godišnji Hopper u jednom trenutku nagnuo i pred svima poljubio nasmijanu Zoe. Kasnije su se uputili u šetnju gradom, a Zoe je snimilia zajednički selfie te ga nasmiješeno pokazala Hopperu. Ležerno odjeveni, zaljubljeni i sretni, Hopper i Zoe su novi par na sceni koji će papparazzi nesumnjivo pratiti u korak.

No, čini se kako to njima ni malo ne smeta te se na njih uopće ne obaziru. Kasnije su i pozirali na snimanju kinu Barberini povodom svog film 'Signs of Love'. Tom prigodom Zoe je odjenula futuristički komplet sive boje te ga spojila sa zanimljivim parom cipela i hulahopki dok je Hopper ostao vjeran ležernom stilu.

Hopper, koji je u studenom 2022. uvršten na listu magazina People najseksi muškarci na svijetu kao dio teme o slavnim sinovima, rekao za spomenuti časopisu da je Sean bio prilično strog prema njemu dok je odrastao.

  • +5
Hopper Penn i Zoe Sidel Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Stalno sam upadao u nevolje', objasnio je Hopper, dodavši da su se on i otac dugo vremena sukobljavali. Ali dobitnik Oscara, 62-godišnji Sean, očito je u starijoj dobi postao popustljiviji jer ga je njegovo prethodno problematično mlađe dijete opisalo kao sada vrlo popustljivog i mirnog.