HOPPER PENN

Bivši supružnici u problemu: 24-godišnji sin glumačkih zvijezda uhićen zbog droge

06.04.2018 u 12:11

Bionic
Reading

Odavno je poznato da sin bivših supružnika Robin Wright i Seana Penna, Hopper Penn, ima problema s narkoticima. Svoju ovisnost je već priznao i za medije, a kada su svi pomislili da su opijati napokon iza njega, 24-godišnji Hopper uhićen je sa svojom djevojkom zbog posjedovanja droge

Sin glumačkog para Seana Penna i Robin Wright, Hopper Penn i njegova djevojka Uma Von Wittkamp, uhićeni su u američkoj saveznoj državi Nebraski, nakon što ih je policija zaustavila i u njihovu automobilu pronašla drogu.

Always my G

Objavu dijeli Hopper Penn (@at_easeladies)

'Otprilike oko 3:45 ujutro, u srijedu 4. travnja, policijska patrola države Nebraske zaustavila je, tijekom rutinske kontrole na jednom od izlaza, automobil Volvo iz 1992. godine, koji se kretao prema zapadu. Policija je, zbog sumnje da su putnici u automobilu pod utjecajem droge, pretražila vozilo i pronašla 14 grama marihuane, 4 tablete amfetamina i 3 grama 'čarobnih gljiva'', stoji u policijskom izvještaju.

24-godišnji Hopper uhićen je zbog posjedovanja gljiva i marihuane, dok je njegova dvije godine starija djevojka u zatvoru završila zbog amfetamina i također gljiva. Par je odveden u zatvor u okrugu Hamilton u Nebraski.

  • +8
Robin Wright Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, konzumacija opijata za Hoppera Penna nije nepoznanica, a o svojoj ovisnosti progovorio je u intervjuu u ožujku 2017. godine.

'Bio sam u poprilično lošem stanju i uhvaćen sam dok sam se drogirao. Jesu li to bili moji roditelji ili policija, manje je bitno. Konuzumirao sam svašta, no metamfetamin je najveći krivac zbog čega sam zaglibio u ovome', priznao je Hopper.