šuška se, šuška

Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, evo što 'nesuđeni par' kaže na to

13.05.2021 u 14:36

Bionic
Reading

Slovenski mediji tvrde da se naš slavni pjevač zaljubio u vinarku i direktoricu marketinga u jednoj od slovenskih vinarija, Sonju Erčulj, s kojom ga veže poslovna suradnja. Prvo se oglasila ona, a onda je sve je komentirao i popularni Splićanin

Mnoge je nešto više od tjedan dana iznenadila vijest da su Danijela Martinović i Petar Grašu prekinuli vezu dugu 24 godine, no što je uzrok njihovom razlazu još uvijek se ne zna.

Slovenski mediji sada su se raspisali o tome da pjevač ljubi atraktivnu plavokosu vinarku nakon što su skupa pozirali na poslovnom ručku u Skoplju u svibnju 2019., gdje su bili na otvorenju makedonske vinske kuće. Večer tako javlja kako su viđeni u Općini Dobrepolje i da se u to njezinoj regiji nagađa da ih spaja nešto više od biznisa.

Prva se oglasila Sonja Erčulj. 'Istina je da surađujemo poslovno, no nismo povezani privatno, nimalo', izjavila je za Žurnal24. Kazala je da nije iznenađena zbog glasina koje kruže njezinim mjestom jer tamo 'ima puno priča'.

Inače, obiteljska vinarija Puklavec u kojoj je Sonja zaposlena kao voditeljica marketinga, proizvodi pjenušac Grašo. Nakon toga je reagirao i pjevač komentiravši preko svoje voditeljice komunikacija Martine Podgorski za Dnevnik.hr. 'Spomenuti navodi apsolutna su neistina!', kaže pjevač.

  • +2
Petar Grašo, Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL