THE VOICE

Druga emisija Nokauta: Evo koji su natjecatelji osigurali prolazak u daljnje natjecanje

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 18.01.2020 22:28
  • Objavljeno 18.01.2020 u 19:58
tportal

Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro/ HRT

'Bit će mi užitak slušati ih i jednako tako grozno donijeti odluku', kazala je u samom uvodu večerašnje emisije Vanna najavljujući drugu epizodu Nokauta u The Voiceu Hrvatska. Mentori su, naime, i večeras morali donijeti važne odluke o tomu koga će od po četvoro natjecatelja nakon njihovih izvedbi povesti u nastavak natjecanja, s kim će se oprostiti, a komu će dati drugu priliku – nastup u finalima nokauta koje ćemo gledati sljedeće subote

Prošle subote timove je predstavljalo po troje natjecatelja, a večeras po četvoro iz svakoga tima. Slažući svoje timove za nastavak mentori moraju voditi računa o tomu da od deset izabranih na audicijama u nastavak mogu povesti samo šest onih koji će nastupiti u sljedećoj fazi - dvobojima.

  • +11
  • +8

Natjecatelji 2. nokaut emisije showa 'The Voice Hrvatska'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dinko Cepak/HRT

'Moji su spremni, a vidjet ćemo kakav će biti raspored nakon izvedbi', najavio je Gobac čiji je tim večeras nastupao prvi. Svoj nastup najavili su kao veliku borbu, no u reportaži uoči nastupa vidjelo se veliko zajedništvo i međusobna podrška među natjecateljima i mentorskim timom. Natjecatelji su potvrdili da su probe stresne, ali da istodobno puno uče.

Prva je publiku na noge dignula Iva Islambegović koja je izvela 'The power of love' Celine Dion.

Iva Islambegović - “The Power of Love” | Nokaut 2 | The Voice Hrvatska | Sezona 3

Izvor: Društvene mreže / Autor: The Voice Croatia

'Iva, bila si dobra, da bi čovek reč rekel, kazao je Gobac i posebno pohvalio Ivu koja studira operno pjevanje i radi u Grazu, a autobusom dolazi na probe i nastupe. 'Njoj bi se profesori mogli naljutiti jer je ovdje, a klasičari se znaju naljutiti na to', kazao je Massimo. Vanna se prisjetila da joj je profesor rekao da je koloraturni sopran koji troši vrijeme na gluposti i da je tada posljednji put bila na satima pjevanja i, uz smijeh je dodala, pogriješila.

Druga iz tima Gobac nastupila je Petra Perišić i izvela 'Me and Bobby McGee' Janis Joplin.

'Petra uvijek donese veselu energiju, pravu energiju', ocijenio je nakon izvedbe Gobac vidno zadovoljan njezinom izvedbom. Treći je nastupio Maroje Strgačić koji je izveo 'My Girl' The Temptationsa. Gobac je pohvalio njegov scenski nastup i iskorak koji je napravio u pogledu kretanja na pozornici. Dodao je da je Maroje 'filozof' koji razmišlja za sve u timu.

Kao četvrta, posljednja iz Gobčeva tima nastupila je Andrea Sentić koja je izvela 'Higher Love' u verziji Kygo & Whitney Houston. 'Ja ne znam što ću napraviti. Svi ste dobri! Ti si isto odlična', zavapio je Gobac i napomenuo da je Andrea kad se prijavila na The Voice Hrvatska bila djevojka, a sada je udana žena.

Andrea Sentić - “Higher Love” | Nokaut 2 | The Voice Hrvatska | Sezona 3

Izvor: Društvene mreže / Autor: The Voice Croatia

Uz teški uzdah, Gobac je puknutoga glasa s velikom dozom strepnje priznao da je imao neke planove, no da se sve promijenilo nakon večerašnjih izvedbi, a u nastavak natjecanja odlučio je povesti Petru.

'Maroje me zaprepastio kako je bio dobar, a izvan svih planova koje sam imao objavljujem da s nama ostaje i Maroje', izjavio je Gobac, istovremeno odlučivpi kako je za Andreu natjecanje završeno.

  • +2

The Voice Hrvatska

Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT Promo

Sljedeći je nastupio Tim Vanna, a svih četvoro natjecatelja pjevalo je hrvatske pjesme, a prva je nastupila Darija Ramljak koja je izvela Gibonnijevu 'Ako me nosiš na duši'.

'Naša Darija putuje na probe iz Međugorja i svi se šalimo na račun njezinih dugih putovanja, a onda krene pjevati i svi imamo stisnuto grlo pola sata', ponosno je kazala Vanna i zahvalila joj se na odličnoj izvedbi. Drugi Vannin natjecatelj bio je Gianluca Draguzet koji je izveo 'Gori more' Giulliana, dok je kao treća natjecateljica Vannina tima nastupila Mija Mihanović koja je izvela 'Četiri stađuna' Meri Cetinić.

Kao posljednji iz Tima Vanna nastupio je Ivan Sever koji je izveo 'Sve ću preživit' Tedija Spalata.

Darija Ramljak - “Ako me nosiš na duši” | Nokaut 2 | The Voice Hrvatska | Sezona 3

Izvor: Društvene mreže / Autor: The Voice Croatia

Prvu odluku o tomu koga vodi dalje Vanna je izrekla brzo i objavila da s njom natjecanje nastavlja Darija. U trenutku kada je morala reći tko završava natjecanje drhtavim glasom i susprežući suze rekla je da je to Gianluca. Na kraju je na iznenađenje i oduševljenje publike i natjecatelja objavila da put u The Voiceu Hrvatska nastavljaju i Ivan i Mija. Večeras Vanna nije nikoga poslala kući. Te odluke očekuju je iduće subote.

Muke po odluci o budućnosti natjecatelja uslijedile su za mentora Ivana Dečaka.

Prva je nastupila Ružica Čović koja je izvela 'Ain't nobody' Chake Khan, drugi je na pozornicu izišao Goran Orešković izvedbom 'Wicked Game' Chrisa Isaca, treći iz Tima Ivan nastupio je Denis Knežević koji je izveo 'Betterman' Pearl Jama. Posljednja iz Tima Dečak nastupila je Ines Nožica koja je izvela 'Baby, I love you' Arethe Franklin.

Goran Orešković - “Wicked Game” | Nokaut 2 | The Voice Hrvatska | Sezona 3

Izvor: Društvene mreže / Autor: The Voice Croatia

'S nama neće nastaviti osoba koja kao da sama sebe koči, a to je Denis', naveo je Ivan. Kod odluke o budućnosti Gorana i Ines naveo je da Gorana uzima u nastavak natjecanja dok Ines daje drugu priliku koju će morati izboriti u sljedećoj emisiji – finalu nokauta u kojemu će uz preostale natjecatelje nastupiti i svi koji su dobili priliku još jednom izvedbom pridobiti mentora za nastavak natjecanja. Ivan je na kraju rekao da je imao potpuno drugi plan, no da su ga večerašnje izvedbe potaknule da donese odluke koje je donio.

Tim Massimo zatvorio je večerašnje nokaute.

Prvi je nastupio Roko Bunčić koji je izveo 'Isn't she lovely' Stevieja Wondera, druga iz Tima Massimo nastupila je Petra Roško koja je izvela 'Highway to Hell' AC/DC-a. Hrvatskom skladbom predstavio se Ivo Kralj koji je izveo Gibonnijevu skladbu 'Žeđam', a na kraju je nastupio Josip Palameta izvodeći 'The way you look tonight' Franka Sinatre.

Josip Palameta - “The Way You Look Tonight” | Nokaut 2 | The Voice Hrvatska | Sezona 3

Izvor: Društvene mreže / Autor: The Voice Croatia

U nastavak natjecanja Massimo je poveo Josipa, a za Roka naveo da je za njega natjecanje završeno jer kod njega još nema osjećaja pozornice. Drugu priliku dao je Ivi, a za kraj objavio da Petru također vodi u nastavak natjecanja. Obrazlažući svoju odluku Massimo je naveo da je odlukama presudila volja natjecatelja da se bore za ostanak u showu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!