RACHEL BILSON

Novi glumački par u Hollywoodu: Nakon ljubavnog kraha lijepa brineta ponovno ljubi

23.12.2019 u 20:36

Bionic
Reading

Rachel Bilson, američka glumica koja se proslavila ulogama u serijama 'The O.C.' i 'Južnjačko srce', u posljednje se vrijeme ne odvaja od glumca Billa Hadera

Rachel Bilson (38) koja iz 10-godišnje veze s glumcem Haydenom Christensenom ('Skakač', 'Star Wars') ima petogodišnju kćer Briar Rose, nije promaknula fotografima u romantičnoj šetnji s novim odabranikom svoga srca, Billom Haderom, također glumcem.

Par je bio na kavi u njegovom rodnog gradu Tulsi gdje su se družili s članovima obitelji Hader, a kemija između njih je bila itekako vidljiva.

  • +5
Rachel Bilson i Bill Hader Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Držali su se nježno za ruke i nisu skidali osmijeh s lica što je odmah potaknulo nagađanja da zgodna brineta ponovno ljubi. Ovaj glumački par je viđen i na večeri u Los Angelesu prošloga mjeseca.

Bill i Rachel upoznali su se još na snimanju filma 'The To Do List' 2013. godine.

Inače, Bill (41) ima tri kćeri Hannah (10), Harper (7) i Hayley (5) s bivšom suprugom Maggie Carey. 

Glumica je u jednom ranijem intervjuu izjavila kako svoju kćer nije dosad upoznavala s dečkima s kojima je izlazila dok se ne bi uvjerila kako je to ozbiljna veza. 

'Moja kćer je za mene najvažnija na svijetu i bitno mi je da je i toj osobi s kojom sam u vezi također bitna. U protivnom onda ne bismo ni trebali biti u vezi', jasno je rekla glumica.