NOVI NAČIN ŽIVOTA

Nakon pola godine intenzivnog režima Mark Wahlberg pokazao kako izgleda

23.12.2019 u 15:25

Bionic
Reading

Glumac Mark Wahlberg prije šest mjeseci odlučio se na potpuno nov, rigorozan i zdrav način života uz koji redovito prolazi teške treninge. Pogledajte njegovu tjelesnu transformaciju

'Šest mjeseci ishrane nadahnute performansama, akvahidrata i F45 treninga !! Čisto jesti . Inspiriran za bolje, moj život se mijenja uz ove trenere i savjetnike', poručio je Mark Wahlberg ispod najnovije Instagram fotografije na kojoj pozira bez majice napnutih mišića i hvali se svojim novim izgledom.

Mark je jedna u nizu slavnih osoba koje se okrenula ovom načinu života i intenzivnog grupnog vježbanja koje vraća snagu i transformira tjelesni izgled.

Riječ je i o posebnoj prehrani uz koju je preporučeno piti mnogo vode, a najvažnije je ne propuštati trening.

Glumac rodom iz Bostona ovu je zadaću shvatio vrlo ozbiljno pa ne propušta trening niti jedan dan u tjednu.

Nedavno je otkrio da se diže u 2 sata u noći kako bi već u 3 bio u teretani spreman za vježbu. Njegov radni dan započinje već u 5 sati ujutro, nakon čega je rani doručak, pa ručak u pauzi od posla, a onda zajednička obiteljska večera oko 18 sati. Na počinak odlazi vrlo rano, već oko 20 sati, kako bi svome tijelu osigurao dovoljno sna za sve što ga čeka u novom danu.