ODLIČNO ULAGANJE

Nove zaruke s Jennifer Lopez Bena Afflecka bi mogle skupo koštati, osim ako mu prizna prsten s prvih zaruka

03.08.2021 u 20:31

Bionic
Reading

Namjerava li glumac Ben Affleck ponovno impresionirati Jennifer Lopez sa zaručničkim prstenom kao 2002. godine, morat će se dobro isprsiti, jer je zaručnički prsten koji joj je poklonio tada, sada vrijedan oko 12 milijuna dolara

Kad je 48-godišnji Affleck prije gotovo 20 godina zaprosio 52-godišnju Lopez, poklonio joj je prsten sa 6,1-karatnim ružičastim dijamantom. Izradio ga je Harry Winston, a cijena mu je bila 1,2 milijuna dolara. Vjerojatno ni sam nije bio svjestan koliko je dobro ulaganje tada napravio, a nije ni mogao računati da će mu taj prsten jednoga dana možda zadati glavobolju.

Naime, vrijednost tog prstena zlatar danas procjenjuje na 12 milijuna dolara, pa ako svoju voljenu misli opet zaprositi i impresionirati, Affleck će se morati dobro isprstiti.

Vjerovanje da danas taj prsten vrijedi deset puta više nego prije gotovo dva desetljeća zasnovano je na činjenici da je cijena rijetkih djamanata u boji znatno skočila, a zbog čega je možda djelomično zaslužan i sam Affleck.

Kako piše PopSugar, stručnom procjenom H&T Pawnbrokers je ustanovio da bi prsten o kojem se puno pričalo danas mogao vrijediti 12 milijuna dolara, s porastom cijene više od 1000 posto u odnosu na početak 2000-ih.

Ima li Lopez još uvijek taj prsten, nije poznato, ali njen bivši publicist Rob Shuter ne misli da ga je ikad vratila svom bivšem zaručniku.

'Koliko ja znam, Jen nikad nije vratila prsten. Pa ako ovo dvoje odluči krenuti dalje u svojoj vezi, bogme već ima najljepši prsten kojeg sam ikad vidio', rekao je Shuter za Access Daily.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ben i Jen su se upoznali na snimanju romantične komedije 'Gigli' početkom 2002. godine, kad je ona još bila u braku s drugim suprugom Crisom Juddom.

Pjevačica je u srpnju te godine viđena kako se mazi i ljubi s Benom na njenom partiju iznenaženja povodom 32. rođendana, mjesec dana nakon razdvajanja od Judda. Nekoliko dana kasnije podnijela je i službeni zahtjev za razvod.

Bennifer, kako su par tada nazivali u medijima, u studenom 2002. godine su posjetili njegovu obitelj u Bostonu, a Ben ju je tom prilikom zaprosio. Glumica i pjevačica je njihove zaruke otkrila u ekskluzivnom intervjuu s Dianom Sawyer.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'To je najveličanstvenija stvar koju sam ikad vidjela. Još uvijek ga gledam s čuđenjem', opisivala je prsten Jennifer, rekavši kako joj je Ben samo želio dati nešto što nitko nema.

Spektakularni prsten Lopez je pokazala u srpnju 2003. godine na crvenom tepihu premijere filma 'Gigli', ali Afflecku se ulaganje u taj prsten nije tada pokazalo isplativom investicijom.

Kao što je poznato, dan prije vjenčanja u rujnu te godine, objavili suda odgađaju ceremoniju, a do siječnja 2004. godine već je bilo potvrđeno da su se razišli.

Kako piše Daily Mail, čak i dok je nosila ogroman dijamantni, zaručnički prsten Alexa Rodrigueza, Jennifer je još uvijek razmišljala o svom zaručničkom prstenu kojega joj je dao Ben.

U prošlogodišnjem kućnom video chatu s Duom Lipom i kantautoricom Charli XCX, Lopez se prisjetila kako je svoj zaručnički prsten pokazivala Barbari Streisand.

'Upoznala sam je prije više godina na dodjeli Oscara, u vrijeme kad sam bila zaručena s Benom Affleckom. Ona stvarno voli dijamante, što ja nisam znala. Dao mi je ružičasti dijamant, koji je dobio veliku medijsku pažnju i... što već. Svidjelo mi se to što sam dobila, nemojte me krivo shvatiti. I tako mi je prišla i rekla da je čula za prsten', prisjetila se Jennifer.

'Pitala me može li ga vidjeti, a zatim i o tome kako je biti slavan i kako se nosim s tim, što mi je bilo jako čudno', opisala je svoj susret s Barbarom Streisand Lopez.

Benov odabir dijamant ostavio je dubok trag u Hollywoodu pa je Nick Cannon zaprosio Mariah Cary 2008. sa 17-karatnim prstenom od ružičasto-bijelog 10,02-karatnog dijamanta, procijenjenim na 2,5 milijuna dolara.

I Ryan Reynolds je Blakeu Lively poklonio zaručnički prsten od 12-karatnog ružičastog ovalnog dijamanta koji je dizajnirala Lorraine Schwartz i koji je prije njihovog vjenčanje 2012. godine procijenjen na nešto više od 2 milijuna dolara.

Otkako su obnovili svoju romansu, Jennifer i Ben povremeno pokazuju darove koje su jedno drugom nekad poklonili pa nije isklučeno da na Jenniferinom prstu opet vidimo Benov zaručnički prsten s ružičastim dijamantom, jer bolji od toga teško će pronaći.