USKORO RODITELJI

Nove nevolje u raju: Nakon glasine o prevari, Rihannin odabranik uhićen zbog pucnjave

20.04.2022 u 20:13

Bionic
Reading

Zahvaljujući umiješanosti u pucnjavu koja se dogodila prošle godine, američkog repera A$AP Rockyja u jutarnjim satima privela je policija u Los Angelesu

Uhićenje dečka i budućeg oca djeteta Rihanne dogodilo se netom nakon njihovog povratka s putovanja na Barbados, gdje su otišli usred glasina o prekidu zbog njegove navodne prevare s dizajnericom Aminom Muaddi.

  • +8
Amina Muaddi Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vijest o uhićenju za NBC potvrdio je reperov odvjetnik. Pravog imena Rakim Mayers, navodno je pod istragom zbog svoje umiješanosti u pucnjavu koja se dogodila 6. studenog prošle godine.

Žrtva koja je preživjela vatreni napad kasnije je rekla policiji da je reper hodao s još dvojicom kad mu je na ulici prišao s pištoljem. Tvrdio je da je Rocky pucao u njega tri do četiri puta i vjeruje da mu je jedan od metaka okrznuo lijevu ruku.

  • +11
Rihanna i A$AP Rocky Izvor: Profimedia / Autor: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovo, međutim, nije prvo uhićenje za Rihanninog partnera. Godine 2019. proveo je mjesec dana u zatvoru u Švedskoj zbog tučnjave, a jednomjesečni boravak ‘iza brave’ nazvao je ‘vrlo teškim i ponižavajućim iskustvom’.