sasvim iskrena

O neplaniranoj trudnoći, ljubavi i majčinskim strahovima: Rihanna otvorila dušu za Vogue i pokrenula novi trend

12.04.2022 u 17:42

Bionic
Reading

Svibanjsko izdanje modne biblije Vogue ovoga puta krasi trudna Rihanna. Ikona stila s Barbadosa i najbogatija dama u glazbenoj industriji u velikom intervjuu praćenim modnim editorijalom iskreno je progovorila na temu svoje prve trudnoće, iščekivanog albuma nakon duge diskografske stanke, ali i budućeg oca svoj djeteta, repera A$AP-a Rockyja

Rihannu je u visokom stadiju trudnoće za magazine Vogue fotografirala slavna Annie Leibovitz, a za potrebe nastanka editorijala i ovoga puta istaknula je svoj otkačeni trudnički stil o kojem je također progovorila za modnu bibliju.

Zahvaljujući nizu nimalo tipičnih izdanja za trudnicu, uspjela je izazvati podijeljena mišljenja javnosti.

'Nadam se da smo uspjeli redefinirati ono što se smatra ‘pristojnim’ za trudnice. Moje tijelo trenutno radi nevjerojatne stvari i toga se neću sramiti', izjavila je obranivši svoju redefiniciju trudničke mode.

'Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam: ‘Nema šanse da idem u kupnju trudničke odjeće. Žao mi je no previše je zabavno dotjerivati se i nikada neću dopustiti da taj dio mene nestane jer se moje tijelo mijenja’.

Kako je imlaa priliku otkriti, trudnoću nije planirala niti je ikada bila protiv nje.

Opisujući početak svog trudničkog putovanja, priznala je kako se nikada nije zamarala ovulacijom. ‘Uzela sam test na trudnoću i nakon toga nisam gubila vrijeme. Pozvala sam ga i pokazala pozitivan test, a već iduće jutro smo bili u doktorskoj ordinaciji’, otkrila je.

Na pitanje čega se najviše boji nakon poroda, Rihanna je izjavila kako najviše strahuje od poslijeporođajne depresije i hoće li moći kontrolirati svoje emocije. ‘Takve priče koje sam čula od žena uistinu me plaše’, priznala je u intervjuu, a dotakla se i budućeg oca svog djeteta.

S američkim reperom A$APom Rockyjem, Rihannu veže dugogodišnje prijateljstvo i glazbena suradnja prije nego što su 2020. godine odlučili otići korak dalje.

Njihova ljubav dogodila se u jeku pandemije, a u vrijeme izolacije bio je ‘njezina obitelj’.

‘Spremala bi nam hranu na roštilju koji sam kupila u Walmartu, a kojeg i danas imam. Volim jednostavne stvari u životu kao i grandiozne avanture. Nikada nismo razmišljali o našem ljubavnom odnosu na pretenciozan način. Samo živimo i osjećam da uz njega mogu raditi na svakom aspektu svog života’, izjavila je Rihanna dodavši kako nikada nije pomišljala na trudnoću prije braka.

  • +11
Rihanna i A$AP Rocky Izvor: Profimedia / Autor: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

‘Oduvijek sam mislila da ću se prvo udati, a zatim postati majkom, no tko kaže da život mora ići tim redoslijedom? Sigurno neću dopustiti da takvo što stane na putu mom majčinstvu’, otkrila je, a naposlijetku progovorila i o svom novom studijskom albumu nakon dugogodišnje stanke.

Prema njezinim riječima, iščekivani album biti će ‘totalno drukčiji’ od svih dosadašnjih te je priznala kako je bilo zabavno ne zamarati se time kada će objaviti svoj novi glazbeni projekt.

Nakon što je objavljena naslovnica magazina Vogue na kojoj trudna pozira u čipkastom kombinezonu, stranica LoveTheSales.com objavila je podatke prema kojima su pretrage za čipkastim kombinezonima i kostimima nakon njezine objave skočile za 191 posto, što dovoljno govori o njezinom modnom utjecaju.