KILOGRAMI I DALJE NESTAJU

Nove fotografije otkrile sve: Adele je smršavila do neprepoznatljivosti

13.02.2020 u 14:40

Bionic
Reading

Malo je reći da je slavna britanska pjevačica svoje obožavatelje ostavila bez riječi kada je, zbog sina Angela, donijela odluku koja će joj promijeniti život - promijenit će životne navike i izgubiti kilograme. U samo nekoliko mjeseci Adele je izgubila 44 kilograma, a sad izgleda neprepoznatljivo

Njezina nevjerojatna fizička transformacija i gubitak čak 44 kilograma ostavila je cijeli svijet bez riječi, a iako se na taj potez odlučila zbog sina Angela, kako bi, kako je rekla, mogla biti zdrava i sretna mama, čini se da je malo zabrazdila, da joj se manjak kilograma itekako svidio, a kako izgleda, netko bi joj trebao savjetovati da je sada dosta mršavljenja.

Naime, najnovije fotografije snimljene u Los Angelesu prikazuju nikad mršaviju Adele odjevenu u crnu usku majicu i crne tajice, nešto u čemu je se nikada prije nije moglo vidjeti, dok je glavu od sunca zakrila crnim Nike šeširićem.

Sudeći po struku, bokovima i nogama, itekako je vidljivo da je Adele izgubila još kilograma od listopada, kada je prvi put viđena vidno mršavija na Halloween partyju kojeg je organizirao Drake, a potom i na novogodišnjem odmoru na Anguilli, gdje je snimljena u mini haljinici.

Njezina transformacija započela je nakon što je u travnju prošle godine objavila kako se rastaje od supruga Simona Koneckog, s kojim ima sedmogodišnjeg sina Angela. Nakon toga povukla se iz javnosti i posvetila svom izgledu. Prvi rezultati, koje je pokazala 24. listopada, bili su zapanjujući.

Uz pomoć rigorozne dijete, kojom unosi tek tisuću kalorija dnevno, ali i redovitom vježbom, Adele je postigla nešto što su mnogi smatrali nemogućim, no ona je pokazala da se trud itekako isplati.

  • +2
Adele Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Neki od stručnjaka, i dobrih poznavatelja dijeta tvrde kako bi ovo za slavnu pjevačicu u konačnici moglo imati jo-jo efekt, te kako bi se kilogrami mogli vratiti natrag neslućenom brzinom, no, barem za sada, Adele je odlučila ustrajati u svojoj odluci da za dobrobit svog sina bude zdrava i sretna majka.