SEKSI IZDANJE

Nove fotografije Elle Dvornik užarile društvene mreže: 'Ovo ti je za infarkt izazvati'

25.01.2023 u 14:31

Bionic
Reading

Influencerica i kći pokojnog Dine Dvornika, Ella Dvornik, snimila je novi set seksi fotografija, a dio njih podijelila je i na svom službenom Instagram profilu, gdje je prati više od pola milijuna ljudi

Najnovije fotografije 32-godišnje Elle Dvornik ponovno su ostavile sve bez riječi. S novom bojom kose, odjevena tek u sako ispod kojeg nema ništa, Ella je raspametila svoje pratitelje na Instagram profilu, koji su je odmah počastili nizom komplimenata.

'Pored tebe bi i hetero žene preispitale svoju seksualnost', 'Ovo ti je za infarkt izazvat', 'Jesi li sa ove planete woooow', 'Je**te....jer može biti nešto tako savršeno?'

Pratitelji su se oduševili njezinom novom boje kose i otkrili kako joj ista pristaje bolje od plave, a neki su zaključili kako nevjerojatno nalikuje nekada najljepšoj ženi svijeta i holivudskoj glumici Priyanki Chopri.

  • +5
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Ispod posljednje objave Ella je napisala 'Wingardium Leviosa'. Riječ je o vještini koja se uči u Školi vještičarenja i čarobnjaštva Hogwarts u filmskoj franšizi popularnog 'Harryja Pottera'. To je zapravo jedna od prvih čarolija koje uče mlade vještice i čarobnjaci kojom jednim pokretom čarobnog štapića mogu napraviti da stvari levitiraju.

Inače, Ella Dvornik je u posljednjih godinu dana svoje tijelo, redovitim i napornim treninzima, ali i pravilnom prehranom, dovela do savršenstva, zbog čega se ne ustručava isto pokazati i pohvaliti se rezultatima.