plavokosa splićanka

Evo tko je nova ljubav Zlatka Mateše: Zajedno su u Mongoliji, a vezu potvrdili na društvenoj mreži

08.09.2023 u 08:43

Bionic
Reading

Prije koji dan se doznalo da predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora više nije u vezi s 23 godine mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer, a ubrzo je stigla je i vijest o njegovoj novoj odabranici koja je na Facebooku otkrila da su skupa

Premda Zlatko Mateša nije otkrio identitet nove ljubavi, Slobodna Dalmacija doznaje da se radi o Splićanki, Blanki Kačer. Naveli su i da su skupa trenutno u Mongoliji. Mateša je na sastancima u Ministarstvu vanjskih poslova, a kao počasni konzul Mongolije u Hrvatskoj, treba dobiti odlikovanje predsjednika Mongolije.

'Nakon prelijepih 20 godina s Hrvojem i velike boli uslijed njegove teške bolesti i smrti, kada sam mislila da je nemoguće opet voljeti, dogodila se ljubav s mojim predivnim, duhovitim, pažljivim i inteligentnim Z.', napisala je na svom Facebook profilu Kačer inače pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija.

Riječ je o bivšoj supruzi profesora Hrvoja Kačera, koji je nakon teške bolesti preminuo početkom ove godine koji je, kao stručnjak za sportsko pravo, dugo godina brinuo o pravnoj zaštiti naših sportaša unutar Hrvatskog olimpijskog odbora.

Izvor: Društvene mreže

Prisjetimo se, Zlatko Mateša iza sebe ima i tri braka - s prvom suprugom Biserkom je dobio sina Zlatka. Nakon nje je 13 godina bio u braku s Jasnom, a kćer Ela rodila mu se tijekom 13-godišnjeg braka sa Sanjom Gregurić.

Zlatko Mateša i Dijana Mayer Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL