OBITELJ JOJ JE SVE

Gisele Bündchen pokazala svojih pet sestara: 'Koliko ljepote za jednim stolom'

28.09.2023 u 08:57

Bionic
Reading

Odlazak u rodni Brazil Gisele Bündchen iskoristila je kako bi posjetila obitelj i s njima provela neko vrijeme, budući da tijekom godine, zbog poslovnih obaveza, to nema često priliku učiniti

Na Instagramu je prati brojka od čak 22 milijuna ljudi, a upravo njih je lijepa 43-godišnja manekenka Gisele Bündchen sada počastila fotografijama svoje obitelji.

Ovih dana jedna od najpoznatijih Viktorijinih anđelica posjetila je rodni Brazill kako bi provela kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji, a tamo je povela i svoju djecu, sina Benjamina (13) i kćer Vivian (10), koje je dobila s bivšim suprugom Tomom Bradyjem.

Obiteljsko okupljanje Gisele je iskoristila i kako bi snimila drage joj fotografije, među kojima je i ona na kojoj pozira s mamom Vâniom i tatom Valdirom te svojih pet sestara, Raquel, Grazielom, Gabrielom, Rafaelom i Patriciom. Javnost je do sada imala prilike vidjeti Giselinu sestru, dvojajčanu blizanku Patriciju, s kojom se znala pojavljivati i na raznim događanjima.

'Blagostanje je odrastati u takvoj obitelji', 'Nevjerojatne ste!', 'Vau, je li ovo moguće, koliko ljepote za jednim stolom!', samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

GISELE BÜNDCHEN

Udobno i ženstveno: Estetika 'bogate mame' kao stvorena je za prelijepu Brazilku

Pogledaj galeriju

Iako se svoj život uvijek trudila čuvati podalje od znatiželjne javnosti, u svojim memoarima iz 2018. Gisele je ipak otkrila neke detalje, priznavši kako je imala 'najbolje djetinjstvo na svijetu':

'Kada sam odrastala u Horizontini, bilo nas je šest djevojaka za stolom, šest glasova se dizalo da razgovaraju ili se smiju ili se ne slažu odjednom. Jednog dana moj je tata postavio pravilo: ako netko od nas ima nešto za reći, treba podići ruku.'

  • +4
Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: ALE VIRGILIO / NICOLAS CALLIGARO / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Gisele nikada nije krila kako u svemu što radi ima najveću podršku upravo svoje obitelji, koji su uvijek tu za nju. 'Moja obitelj mi je sve, a moje sestre su mi najbolje prijateljice čak i ako se ponekad ne slažemo. Obitelj je ono što nam daje temelj, ona je naš najveći učitelj i pomaže nam da postanemo ono što jesmo', izjavila je svojedobno.