u Kostariki

Gisele Bündchen sve je češće u društvu atraktivnog trenera borilačkih vještina

28.11.2023 u 08:23

Bionic
Reading

Još otkako su se popularna manekenka i njezin bivši suprug Tom Brady rastali, Gisele je sve češće viđana u društvu trenera borilačke vještine jiu-jitsu. Dan zahvalnosti proveli su na Kostariki, a s njima su bila i njezina djeca

Ljubavni životi bivšeg para Gisele Bündchen i Toma Bradyja izazivaju veliku pozornost. I dok se za popularnog sportaša 'zapalila' Giselina kolegica Irina Shayk, poznata brazilska manekenka o svom ljubavnom životu ne govori puno. Međutim, više od pola godine Bündchen je često u društvu trenera Joaquima Valentea, a zajedno su proveli i praznike.

Gisele Bündchen i njezina djeca Vivian i Benjamin ovaj su tjedan uživali u bijegu u Kostariku uoči Dana zahvalnosti sa svojim trenerom jiu-jitsua Joaquimom Valenteom.

Četvorka je fotografirana kako se zajedno opušta na ručku u slikovitom tropskom okruženju, a dobro raspoloženje vidljivo je na njihovim licima.

  • +2
Gisele Bündchen i trener Joaquim Valente Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka Victoria's Secreta pokazala je svoju fit figuru u crnim kratkim hlačama visokog struka i kratkom topu s volanima, dok je Valente zadržao ležernost u crnim kratkim hlačama s printom i tamnoplavom majicom.

Manekenka je posve predana tjelovježbi, a ovom se borilačkom vještinom zarazila sasvim slučajno nakon što je sina dovela na trening.

'Vjerujem da što više alata imamo u kutiji s alatima to bolje. Osjećam se snažnije, s više samopouzdanja i osnaženošću otkako sam počela vježbati samoobranu', komentirala je Gisele u jednom od videa na kojem pokazuje kako vježba s Valenteom.

GISELE BÜNDCHEN

Udobno i ženstveno: Estetika 'bogate mame' kao stvorena je za prelijepu Brazilku

Pogledaj galeriju