daleko od kuće

Nova avantura Sonje Kovač: Evo gdje se odmara nakon Maldiva i Grčke

26.05.2017 u 16:37

Bionic
Reading

Početkom veljače modna blogerica uživala je u egzotičnim Maldivima, nakon kratkog boravka u Zagrebu s majkom je otputovala na Santorini, a sada je potegnula čak do Meksika. Još uvijek nije poznato s kime je tamo i što radi, no zasigurno će svojim fotografijama malo pojasniti situaciju

'Hello Mexico! Lijepo je biti ovdje prvi put! Veselim se novoj avanturi', napisala je na svom profilu na Instagramu modna blogerica Sonja Kovač i više od 150 tisuća pratitelja obavijestila o svom novom putovanju.

Nakon egzotičnog odmora na dalekim Maldivima, Sonja je boravila na Santoriniju, potom je malo proputovala Hrvatsku, a sada je otputovala čak do Meksika. Na Instagramu je objavila svoju fotografiju s leđa u kupaćem kostimu, na kojoj pozira na hotelskom bazenu.

S kim je otputovala u Meksiko i zašto, još uvijek nije poznato. Zato je na Maldivima bila s prijateljicom, a na Santoriniju s majkom. Oba ta putovanja iskoristila je za snimanje kampanje za kupaće kostime, stoga je i ovo putovanje možda s istim povodom.