PLUTAJUĆA PALAČA

Nogometaši Engleske svoje su supruge i djevojke smjestili na luksuzni kruzer na kojem vrijede neka druga pravila

21.11.2022 u 14:30

Bionic
Reading

Britanske WAGsice su stigle pa svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru i službeno može početi. Kako je otkriveno, engleski nogometaši pobrinuli su se da njihovim boljim polovicama u ovoj arapskoj zemlji baš ništa ne nedostaje, stoga su ih smjestili na luksuzni kruzer, usidren u Katru, a na kojem im neće, i to doslovce, faliti ni ptičjeg mlijeka

Obitelji engleskih reprezentativaca smještene su ne u hotelskim sobama ili apartmanima, već na luksuznom kruzeru vrijednom milijardu funti.

Supruge, djevojke, djeca i ostali članovi obitelji nogometaša jučer su iz Londona krenuli na sedmosatni let do Katra, a potom su se krenuli udobno smještati na MSC World Europa, luksuznom brodu za krstarenje kojeg nazivaju i 'plutajuća palača'. Upravo tamo će boraviti idućih dana, usidreni u luci u Dohi.

  • +19
MSC World Europa Izvor: Profimedia / Autor: DAMIEN MEYER / AFP / Profimedia

A osim obitelji nogometaša, među 7000 gostiju na kruzeru će se naći i navijači koji si takav smještaj mogu priuštiti u nekoj od 2633 kabine na brodu. Sobe se prostiru na 21 palubi i nude osnovni smještaj, no, naravno, za one koji će posegnuti dublje u džep, tu je i neviđeni luksuz.

Na brodu je najluksuznija MSC Yacht Club Owner's Suite, koja ima i veliki balkon, panoramske prozore od poda do stropa, odvojenu blagavaonicu i dnevni boravak te privatnu hidromasažnu kadu.

Kada je riječ o ponudi jela i pića, tu su čak 33 restorana i bara koja nude od mediteranskih ribljih restorana preko azijskog grill i sushi bara, američkog steakhousea i latinoameričku uličnu hranu. Zanimljivo je da se hrana poslužuje u restoranima 24 sata dnevno, baš kao i na jednom od tri švedska stola, kako bi zadovoljili sve potrebe svojih gostiju.

I dok je alkohol zabranjen na stadionima, na brodu MSC World Europe takvo što ne postoji. Oni 'odabrani' vrijeme će vjerojatno provoditi u ekskluzivnom području Yacht Cluba, poznatom kao 'brod unutar broda', koji se sastoji od 152 apartmana, privatne terase za sunčanje na dvije palube, bazena i restorana, a o kakvom je luksuzu riječ govori i da se gosti spuštaju i penju staklenim stubištem optočenim tisućama Swarovski kristala.

Za potrebe tih gostiju tu je batler, koji je na raspolaganju čak 24 sata na dan, spa, šest bazena, 14 whirlpoola s pogledom na ocean, disco na koturaljkama, dizajnerske trgovine...