VJERNI PRIJATELJI

Njihov gubitak teško im je pao: Ovako su se slavne osobe opraštale od svojih ljubimaca

28.07.2020 u 06:34

Bionic
Reading

U iščekivanju prvog djeteta sa zaručnicom Katy Perry, glumac Orlando Bloom proživio je dramu sa svojim ljubimcem, koja je nakon sedmodnevne potrage tužno okončana. U počast psu napravio si je tetovažu, a mi smo se prisjetili slavnih osoba koje su se također na dirljiv način oprostile od svojih ljubimaca

'Mighty je sad na drugoj strani', započeo je svoju dirljivu objavu na Instagramu Bloom i nastavio kako je pronalaskom njegove ogrlice potraga, koja je trajala sedam dana od izlaska do zalaska sunca, okončana.

'Plakao sam ovoga tjedna više nego što sam mislio da je moguće, što je bilo vrlo katarzično i iscjeljujuće. Nisam ostavio niti jedan kamen neprevrnut, provlačio sam se kroz sve šahtove i ispod cesta, pretražio svako dvorište i korito potoka. Imao sam i pomooć dva potražna psa koji su dali sve od sebe', napisao je Bloom i dodao kako osjeća zahavlnost prema svom psiću što ga je naučio da je ljubav vječna i pravo značenje privrženosti.

'Osjećam da je gledao prema meni dok zviždim u svakom dvorištu, znajući da dajem sve od sebe poštujući našu vezu. Bio je više od suputnika, bila je to, siguran sam, povezanost duša. Žao mi je. Volim te. Hvala ti. Počivaj u miru Mighty srce, moj mali prijatelju', napisao je Orlando Bloom.

Jennifer Aniston

Uginuće 15-godišnjeg Normana, mješanca velškog korgija i terijera, bio je povod glumici Jennifer Aniston za prvu tetovažu. Njegovo je ime ispisano rukopisnim slovima dala tetovirati na unutrašnjoj strani desnog stopala.

Glumica je rekla kako nije mogla zamisliti da će ikad ostati bez voljenog psića, a tetovaža je njezin načina da mu oda vječnu počast.

Kad je u srpnju 2019. ostala i bez Dolly, njemačkog ovčara kojega je dijelila s bivšim suprugom Justinom Therouxom, Aniston se nije ponovno tetovirala, ali blizu njenog srca povremeno zabljesne srebrni privjesak s portretom Dolly.

Sophie Turner i Joe Jonas

Po povratku s medenog mjeseca provedenog na Maldivima, za novopečene mladence Sophie Turner i Joea Jonasa uslijedili su dani tuge. Za vrijeme šetnje sa šetačem pasa, jednog od njihova dva šteneta aljaškog klee kaija udario je auto.

Zvijezda serije 'Igra prijestolja' i glazbenik svom su Waldo Picassu, kojega su dobili u travnju 2018. godine, posvetili tetovaže.

Demi Lovato

Glumica i pjevačica je bez svog ljubimca Buddyja ostala još 2015. godine. Tuga za tragičn preminulim psićem nije ju popuštala pa je u siječnju 2019. slavnom majstoru tetovaža Brianu Woou, poznatijem kao Dr. Woo, dala da joj istetovira Buddyjev lik.

'Uvijek ću te voljeti i nikad te neću zaboraviti', napisala je na Instagramu Lovato i stavila emojie anđela. Za natpis 'Buddy was here', ispisan ispod Buddyjeve tetovaže, Lovato je kasnije rekla kako joj je ljubimac bio poput djeteta, pa je na koži ostavila trag tinte karakterističan za djecu.

View this post on Instagram

🙏🏼❤️Buddy❤️🙏🏼 @ddlovato

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_) on

Sandra Bullock

Glumica Sandra Bullock u rujnu 2018. je ostala bez oca, a sljedećeg se mjeseca pojavila na proslavi ELLE Women u Hollywoodu. Okupljenima na svečanosti tada je s tugom otkrila kako su je u međuvremenu pogodila još dva gubitka.

'Bilo je ovo užasnih nekoliko tjedana. Prvo mi je umro otac, a onda su mi uginula oba psa, stoga se zaista nisam osjećala spremnom izaći u javnost’, objasnila je Bullock.

Čivave Poppy i Ruby bile su posebni psi. Ruby je imala samo dvije noge, a Poppy tri.

P!nk

Krajem rujna 2018. pjevačica Pink je objavila na svom Instagramu kako ju je napusito njezin 16-godišnji pas.

Pink se tada vratila sa svoje svjetske turneje Beautiful Trauma pa se u objavi zhvalila svojoj Frangelici 'Nanni' što ju je čekala da se vrati kući.

Eva Longoria

Nekoliko dana prije rođenja svog prvog djeteta, Eva Longoria u lipjnu 2018. se s tugom oprostila od svog voljenog psa Jinxyja.

'Dakle, dan kojeg sam se pribojavala dogodio se sinoć. Jinxy mi je preminuo na rukama kod veterinara. Imao je moždani udar nakon kojeg jednostavno više nije bilo povratka. Jako sam tužna, ali barem više ne pati. Mnogima će nedostajati. Volim te Jinxy', napisala je Longoria na Instagramu i priložila emoji slomljenog srca.

Miley Cyrus

Na koži Miley Cyrus našlo se mjesta za sve njene živuće i nežive kućne ljubimce, od ribice do uginulog puha Pablowa. No posebno mjesto, ispod lijevog pazuha, pripada aljaškom klee kaiju Floydu koji je preminuo dok je Miley bila na turneji. Njegov lik s natpisom ' With a little help from my fwends', Miley ne pokazuje često u javnosti.

Chrissy Teigen

U ožujku 2018. Chrissy Teigen i John Legend ostali su bez svog voljenog buldoga, desetogodišnjeg Puddyja, a njegova je smrt posebno teško pala manekenki koja se od psa oprostila dirljivom porukom i galerijom na Instagramu.

'Danas je naše dijete, Puddy, otišao u pseća nebesa. John i ja smo ga dobili u našoj prvoj zajedničkoj godini, kad sam ga uvjerila da su rođendanski pokloni prava stvar', napisala je Teigen u svom emotivnom oproštaju od psa i otkrila kako je Puddy s njima prošao sve uspone, padove, novu kuću, novi grad, novu turneju i putovanja, dočekao svoje štence i volio nove bebe i nove trudničke trbuščiće.

Khloe Kardashian

U siječnju 2018. godine, tada trudna Khloe Kardashian oprostila se dirljivom porukom na Instagramu od crne labradorice Gabanne.

'Sinoć je preminula moja draga Gabanna. Bila je više od kućnog ljubimca, moje prvo dijete, moja pratnja i moj prijatelj. Bila je nevjerojatna. Brinula se da nikad ne budem usamljena, čak i u vremenima samovanja. Kuća bez nje više nikad neće biti ista. Nikad nisam pomislila da ću biti ovako pogođena zbog gubitka psa, ali 14 godina zajedno je puno vremena. Odigrala je značajnu ulogu u mom životu i zauvijek sam joj zbog toga zahvalna. Volim te Goober! Uvijek ću te se sjećati', napsala je Khloe Kardashian.

Tom Hardy

I glumac Tom Hardy se dirljivom porukom oprostio od svog psa Woodyja, koji je uginuo sa svega šest godina od agresivnog oblika polimiozitisa (kronična bolest vezivnog tkiva obilježena bolnom upalom i propadanjem mišića).

'Bio je anđeo i moj najbolji prijatelj. Toliko smo toga prošli zajedno. U kući smo opustošeni zbog njegovog odlaska. Neizmjerno sam zahvalan na vjernom druženju i ljubavi, a ostaje mi utjeha da on više ne trpi. Bez obzira na sve, potpuno sam opustošen. S njim uz mene svijet mi je izgledao kao bolje mjesto', napisao je Hardy i dodao kako je Woody bio nabolji suputnik kojega možemo sanjati i imati.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Justin Bieber

'Počivaj u miru Sammy, bio si najbolje štene ikad', napisao je Justin Bieber uz fotografiju sebe u mlađim danima kako drži u krilu psića.

Kako je svojeremeno javljala kanadska televizija CTV News, štene je mladom pjevaču pružilo udobnost kad se 2009. godine preselio, a kasnije je živjelo kod njegovih djeda i bake.

'Preselili smo se u grad u kojem zapravo nikoga nismo poznavali pa sam želio prijatelja, a taj je prijatelj bio Sam. Uzeo sam ga iz prihvatilišta za životinje i stvarno svima preporučujem da kad odluče nabaviti psa posjete prihvatilište i uzmu nekog koji nema svoj dom', objasnio je Bieber.