feštanje do zore

Nježnom fotografijom s voljenim muškarcem Tihana Lazović otkrila što su slavili proteklog vikenda

28.09.2020 u 14:02

Bionic
Reading

Naša slavna glumica nakon odmora u Dalmaciji otputovala je u Srbiju gdje je obilježila svoj 30. rođendan (rođena je 25. rujna). Večera s dečkom glumcem Branislavom Trifunovićem pretvorila se u party iznenađenja

Kako javljaju srpski mediji, glumičin dragi se potrudio da na jednom salašu u blizini Novog Sada okupi njihove prijatelje te da su za dobru zabavu bili su zaduženi trubači. Neki od gostiju su plesali po stolu, a među njima je bio i košarkaški trener Željko Obradović.

Tihana Lazović pohvalila se djelićem atmosfere, a očito je kako se ona i Branislav Trifunović nisu osvajali jedno od drugog, te su stalno razmjenjivali nježnosti.

View this post on Instagram

30 photo by @kilimara

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on

Glumica je otkrila svojim pratiteljima koji je najbolji rođendanski poklon dobila, a riječ je o knjizi 'Istorija Srba' Vladimira Ćorovića.

Podsjetimo, Tihana Lazović i srpski glumac svoju ljubav su otkrili javnosti kada su se pojavili zajedno na premijeri filma 'Ajvar'. Zadranka se zbog svog dečka i preselila u Beograd. I dok ona ne voli pričati o svom ljubavnom životu pokoji detalj je rado otkrio njezin dragi: 'Trudimo se putovati, volim joj pokazivati i idem na neka svoja mjesta od Zlatibora do nekih zabačenih mjesta po Srbiji kojih ima, a ima ih, hvala bogu, dosta. Srbija ima mnogo lijepih stvari koje ne samo Tihani već tko god da mi je gost, može ih upoznati. Što se toga tiče, ne oskudijevam', izjavio je ranije Branislav Trifunović.