prirodna ljepotica

Tihana Lazović crnom-bijelom fotografijom izmamila komplimente fanova da izgleda kao junakinja iz Bergmanovih filmova

22.09.2020 u 14:25

Bionic
Reading

Jedna od naših najtraženijih glumica tjednima je uživala u Dalmaciji s prijateljima, obitelji i dečkom glumcem Branislavom Trifunovićem i pratitelje uveseljavala morskim fotografijama. Sad ih je počastila s jednom u rockerskom izdanju

Hrvatska glumica čija karijera ne prestaje ići uzlaznom putanjom, već neko vrijeme nije bila aktivna na društvenim mrežama. Ljeto je provela guštajući s 12 godina starijim dečkom na raznim lokacijama na našoj obali. Sudeći prema zadnjoj fotografiji, vratila se na kontinent.

'Baš filmska, kao iz starijih filmova Ingmara Bergmana', jedna je od poruka koju je dobila nakon što je na Instagramu objavila crno bijelu fotografiju u kožnoj jakni, sa sunčanim naočalama i cigaretom u ustima.

Zadranka je svojevremeno izjavila da je glumica sam po svemu, ali da ne želi da to bude jedino što je obilježava. Ako joj s glumom kojim slučajem pukne, pa se bude morala prestati baviti time, ne zabrinjava se previše. Rekla je da joj nije dosadno kad se ne bavi glumom, te da će uvijek naći nešto drugo ali da srećom, dosad nije imala dugo razdoblje bez glume.

View this post on Instagram

kaj

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on

Također je priznala da nema roditelje koji su joj najveća podrška, pitanje je bi li se bavila glumom. Sestra joj je završila klavir na Glazbenoj akademiji, mama je profesorica talijanskoga, a tata golman joj je od malena puštao blues i rock ploče. Nikad nisu pokazali sumnju u njezin odabir da želi biti glumica.