bračna idila

Nježno i dirljivo: Maja Šuput snimila emotivni trenutak sa suprugom

01.12.2020 u 09:31

Bionic
Reading

Poznato je kako 'kraljica svadbi', naša ponajbolja zabavljačica na sceni do sada nikad nije imala problem s pokazivanjem svojih najrazličitijih izdanja i crtica iz svog života. Trudnoća joj prolazi glatko, već smo imali priliku vidjeti i njezine brojne trudničke trenutke, a odlučila je s fanovima podijeliti i jedan od najintimnijih

Pjevačica i voditeljica showa 'Tvoje lice zvuči poznato' sa suprugom Nenadom Tatarinovim očekuje bebu. Kažu kako spol djeteta znaju, ali žele zadržati još neko vrijeme za sebe, a svu radost iščekivanja da postane majka sa svojim obožavateljima dijeli putem Instagrama. Tako je objavila kratki video koji pokazuje njezinog životnog partnera koji joj ljubi trbuh.

Umjesto noćnim provodima i rasprodanim nastupima, Maja je trenutno okupirana kupnjom potrepština za bebu. 'Sve smo izabrali, ali kad kažem sve - sve! Mila majko, što sam uzela! A veseli me to. Pa to mi je sad prvi put, vrlo vjerojatno s obzirom na moje godine i zadnji, pa nek' se dijete veseli', izjavila je nedavno za IN Magazin Nove TV.

I dalje je aktivna u svom poslovnom, poduzetničkom dijelu života. Uz predstavljanje novih proizvoda svog brenda, jedan od njezinih posljednjih projekata bio je i luksuzni kutak za dame u totaletu zagrebačkog restorana.

'Ovo je jedna oaza za žene. Pravi mali hedonistički raj za žene, ali umjesto onih potrepština gdje si žena može popraviti kosu s lakom ili počešljati, ja sam to zamislila kad ti netko digne tlak tu dođeš na nešto slatko, bonbončić, lolipop. Ali zapravo za ozbiljno poanta je da ovdje žene uživaju u Shu Shu kozmetici, znači u svoj mojoj kozmetici', pohvalila se Maja.

  • +8
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL