KAKVA EKIPICA

Krati trudničke dane: Maja Šuput nasmijava fanove fotografijama iz prošlosti s Grubnićem, Jolom, Karanom

29.11.2020 u 08:45

Bionic
Reading

Brojne domaće zvijezde nerijetko se vole prisjetiti nekadašnjih vremena na društvenim mrežama komentirajući sa svojim fanovima svoje nekadašnji izgled i stajlinge. Pjevačica, poduzetnica i voditeljica showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pokazala je više simpatičnih fotografija nastalih prije dvadesetak godina na kojima je s nekim svojim kolegama

Osim što je poslovno aktivna oko svog brenda, Maja Šuput je pokazala da svoje trudničke dane krati igrajući video igrice sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim, a prokopala je i po svojoj arhivi i izvukla neke stare uspomene. Prva od fotografija koje je objavila na Instagram storyju nastala je prije 15 godina, a na njoj pjevačica pozira s dugogodišnjim prijateljem i stilistom Markom Grubnićem.

Ona je tada imala kraku plavu kosu, a imidž joj je sličan onome danas - kratka suknja, visoke potpetice, dekolte. Na drugoj fotografiji su ona i Joško Čagalj Jole nastaloj prije 20 godina. U to vrijeme ona i pjevač već su bili 'kraljevi svadbi', a Maja se pohvalila kako su 'uvijek zadnji odlazili doma'.

Pokazala je i fotografiju s Goranom Karanom. Za nju ne zna gdje je i kad nastala ali joj je smiješan tadašnji stajling. Tu su i fotografije s Minjom Subotom, Željkom Bebekom, ali i Ištvanom Vargom s kojim je Maja prije 12 godina sudjelovala u showu 'Ples sa zvijezdama' i otvorila plesnu školu.

  • +8
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL