OTAC I KĆI

Nježna strana hrvatskog premijera: Andrej Plenković uoči puta u London pozirao sa svojom mezimicom, Snjeguljicom Milom

24.02.2020 u 12:14

Bionic
Reading

Nakon što se u nedjelju sastao s Kriznim stožerom Ministarstva zdravstva te doznao sve mjere i planove za prevenciju širenja koronavirusa, predsjednik Vlade Andrej Plenković otputovao je u radni posjet Velikoj Britaniji, a prije toga malo svog slobodno vremena posvetio je i kćerkici Mili

Da se ni obitelj hrvatskog premijera ne razlikuje od drugih, pokazao je Andrej Plenković na svom Instagramu. U jeku karnevalskog ludila, njegova je kćerkica Mila, baš poput svojih vršnjakinja, odlučila se zamaskirati u svoj omiljeni lik iz bajke.

U njezinu slučaju riječ je o Snjeguljici, pa je trogodišnja Mila zablistala u prepoznatljivoj haljini čiji je donji dio golemi žuti til, dok se u gornjem izmjenjuju crvena i plava boja te crveni plašt. Svojoj Snjeguljici nije mogao odoljeti ni Plenković, koji je, prije negoli je krenuo na još jedan put u nizu, svoju mezimicu dignuo u naručje, a snimljenu fotografiju objavio je na Instagramu.

Ispod fotografije jednostavno je napisao: 'Maleni u maškare, a veliki na put!'

O kakvom je putu riječ, zna se već odavno. Naime Plenković je otišao u radni posjet Velikoj Britaniji te će sudjelovati na sastanku na vrhu šefova država i vlada zapadnog Balkana, a u organizaciji Europske banke za obnovu i razvoj.

Ana Maslać Plenković i Andrej Plenković Izvor: Cropix / Autor: LANA SLIVAR DOMINIC / HINA / POOL / CROPIX