KRALJICA PARTIJA

Njezine zabave su legendarne, a pogledajte kako je Heidi Klum proslavila svoj 50. rođendan

03.06.2023 u 14:32

Bionic
Reading

Heidi Klum proslavila je 50. rođendan ekstravagantnom zabavom na temu Gatsbyja, a kao ni na njezinim prijašnjim legendarnim zabavama, slavnih prijatelja ni ovaj put nije nedostajalo

U stilu Gatsbyja Heidi Klum uplovila je u novo desetljeće nakon što je otpuhala svjećice na okruglom, pedesetom rođendanu. Raskošna rođendanska zabava inspirirana 1920-ima uključivala je ekstravagantnu modu i tortu na pet katova s ​​prskalicama.

Zgodna, mladolika Njemica i ovaj je put pripremila zabavu za pamćenje, a tematski party okupio je brojna poznata lica s modne i showbiz scene, među kojima su bile Sofia Vergara i Alessandra Ambrosio. I one su djelić ludo dobre atmosfere s partija podijelile na svojim Instagram profilima.

Sofía Vergara, koja s Njemicom sjedi u žiriju showa America's Got Talent podijelila je selfie na kojem su ona i Heidi blistale u nečemu što je nalikovalo kostimima iz 1920-ih.

'Sretan rođendan jednoj od najdražih mi osoba na cijelom svijetu. Volim te', napisala je Vergara uz objavu.

  • +3
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Simone Comi / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Na grupnoj fotografiji koju je na Instagramu podijelio suprug modnog dizajnera Petera Dundasa, Evangelo Bousis, Klum je pokazala svoju prozirnu haljinu prepunu srebrnastih šljokica i kristalnih resa, koju je vjerojatno kreirao Dundas, a koji potpisuje i haljinu brazilske ljepotice Alessandre Ambrosio u kojoj je bila na Heidinoj zabavi.