FATALNA REBECCA LOOS

Njezina šutnja trajala je 20 godina: Victoria progovorila o Beckhamovom preljubu

04.10.2023 u 09:23

Bionic
Reading

Netflixov dokumentarac o životu Davida Beckhama s dna je ladica izvukao za obitelj i neke neželjene priče, koje su pokušali zaboraviti, a koje su ponovno postale aktualne

Victoria Beckham vjerojatno nikada nije bila iskrenija u javnosti od posljednjeg istupa u kojem je progovorila o temi koju je odavno željela zaboraviti - preljubu supruga Davida Beckhama. Nekadašnji nogometaš suprugu je prevario 2003. godine s osobnom asistenticom Rebeccom Loos, a njegova afera itekako je utjecala na njihov brak.

Nekadašnja spajsica, danas uspješna modna dizajnerica, progovorila je o svojim emocionalnim previranjima nakon Davidove izvanbračne afere koja se događala kada je nogometaš igrao za Real Madrid. Iskreno je priznala da su mjeseci nakon toga za nju bili najgori u životu.

U dijelu dokumentarca Victoria govori: 'Bio je to za nas najteži period, imala sam osjećaj da se svijet urotio protiv nas. Mi smo bili jedno protiv drugog... Sve do tog Madrida činilo se da nismo dobro, ali bili smo zajedno - bili smo povezani i imali jedno drugo. U Španjolskoj se sve raspalo.'

  • +3
David Beckham Izvor: EPA / Autor: MARTIN DIVISEK

Victoria je nakon toga dodala da se često osjećala izoliranom, čak i od supruga, a potom je on, boreći se pronaći prave riječi, opisao njihovu bračnu krizu. Priznao je tada kako su se osjećali kao da im se miče tlo pod nogama, kao da se utapaju.

'Svaki novi dan, svako novo buđenje shvaćali smo da nešto nije u redu... Oboje smo tada osjećali ne da gubimo jedno drugo, već kao da se utapamo. Osjećao sam se fizički jadno svakog jutra kada bih otvorio oči i nisam znao kako ću preživjeti još jedan dan.'

Podsjetimo, kada je Beckham potpisao za Real Madrid, Victoria je ostala u Londonu sa sinovima Brooklynom i Romeom kako ih ne bi trebala seliti te da bi im osigurala osjećaj doma i stabilnost. No zbog odvojenosti se Beckham osjetio usamljenim, a utjehu je pronašao u osobnoj asistentici.

Njegova afera uvelike je uzdrmala njihovu bračnu sreću, nakon čega se Victoria ipak sa sinovima preselila u Madrid, pronašli su kuću u kojoj su svi živjeli neko vrijeme, a tamo je rođen i njihov treći sin Cruz, nakon čega se sve nekako vratilo u normalu.