nije neka kuharica

Harper Seven ismijala Victoriju Beckham: 'Mama, ti ne znaš skuhati ni pahuljice!'

24.09.2023 u 18:51

Bionic
Reading

Victoria Beckham na Instagramu je podijelila kako obitelj Beckham provodi nedjelju, a dan bez obaveza proveli su u toplini svoga doma pripremajući slasni obrok. Dok je Victoria atmosferu bilježila kamerom, Harper je objasnila zašto ona jedina kuha

Članovi obitelji Beckham nerijetko ističu koliko vole zajedno provoditi vrijeme, a ovaj su jesenski dan iskoristili za kulinarstvo. Svoje vještine pokazali su David Beckham i Harper Seven, a Victoria je kamerom snimala radnu atmosferu u kuhinji svoje vile u Holland Parku.

Na društvenim je mrežama Victoria podijelila snimku iz svoje kuhinje pokazavši Davida koji priprema crumble od jabuka i kći kako peče čokoladne keksiće.

'Danas je intenzivno u kuhinji Beckham!', napisala je pokazavši nogometnu zvijezdu kako guli jabuke iz vlastitog vrta. Nakon toga kameru je usmjerila prema 12-godišnjoj kćeri koja je oblikovala kekse s komadićima čokolade.

Osim u tipičan okrugli oblik, Harper je od smjese izradila i inicijale svih članova obitelji čime je oduševila majku.

'Harper, ovo je impresivno. Jesi li naučila kuhati od tate ili mame?', pitala je Victoria ne nadajući se odgovoru koji je čula za nekoliko sekundi. 'Mama, ti ne znaš skuhati ni pahuljice!', odgovorila joj je kći.

Uz to, Harper joj je odgovorila da zna napraviti tek Kijevsku piletinu, no samo onu iz trgovine!

'Shvaćam Harper, ja ne znam kuhati', napisala je Victoria priznavši poraz.

Da Beckhamovi uživaju u hrani pokazali su i ovog ljeta na odmoru u Hrvatskoj kada su svratili u restoran 'Gastro mare'. Prestižni restoran nalazi se u skrivenoj uvali, a David je putem Instagrama pokazao koliko je uživao u specijalitetima poput hobotnice koje je pripremio chef Bjelančić.

sviđa im se jadran

Victoria i David Beckham s djecom su stigli u Hrvatsku, evo gdje ljetuju

Pogledaj galeriju